Hem > H > Hur Tar Man Bort Anslutningen Är Inte Privat?

Hur tar man bort Anslutningen är inte privat?

Inaktivera tillfälligt ditt antivirus (osäkert) Antivirusprogram är kända för att orsaka problem på datorer genom att störa anslutningar och sådant. Du kan enkelt testa om ditt antivirusprogram orsakar Din anslutning är inte privat varningsmeddelande genom att tillfälligt inaktivera det.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Därmed, varför kommer jag inte in på safari?

Tvångsavsluta Safari

Om du har problem med att Safari inte svarar kan du prova att tvångsavsluta appen. Klicka på Apple-menyn. Välj Tvångsavsluta. Välj Safari från listan med appar och klicka på Tvångsavsluta.
Varför kan inte Safari ansluta till servern? Kontrollera nätverksinställningarna

Du kan även lägga till en ny nätverksplats i Nätverksinställningar för att snabbt nollställa dina nätverksinställningar och testa. För att ta reda på om problemet har att göra med själva nätverket kan du prova att visa webbplatsen efter att ha anslutit till ett annat nätverk.

Varför står det att sidan inte är säker?

Felet visas om du har ett antivirusprogram med HTTPS-skydd eller HTTPS-genomsökning. Antivirusprogrammet stör Chromes säkerhetsfunktioner. Testa att stänga av antivirusprogrammet. Om sidan öppnas måste du inaktivera antivirusprogrammet när du använder säkra webbplatser. Med detta i åtanke, vad betyder anslutningen till idp misslyckades? Besökarna är spårbara vid eventuella problem. De flesta skolor som ansluter sig väljer att vara både IdP och SP, men det går också bra att bara ansluta sig som SP. Att bara ansluta sig som IdP går däremot inte för sig – man måste dela ut sina egna nätresurser om man vill få möjlighet att använda andras.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Dessutom, vad är anslutningsfel?

Det finns flera typer av SSL-anslutningsfel som du kan stöta på när du surfar på webben. Några av dessa fel beror på problem på serversidan, medan andra är orsakade på grund av lokala konfigurationsproblem. Dessutom, kan inte upprätta säker anslutning android? Starta om enheten.

Det kan låta enkelt, men ibland är det allt som krävs för att åtgärda en dålig anslutning. Om det inte fungerar att starta om byter du mellan wifi och mobildata: Öppna appen Inställningar och tryck på Nätverk och internet eller Anslutningar. Vad alternativet heter beror på vilken enhet du använder.

Hur säker är sidan?

Öppna en sida i Chrome. Du kan se hur säker en webbplats är på säkerhetsstatusen till vänster om webbadressen: Säker. Information eller Inte säker. Med detta i åtanke, varför kan jag inte komma in på vissa sidor? Klicka på Meny-ikonen, de tre lodräta punkterna längst upp till höger > klicka på Inställningar > Skrolla ner till Avancerat och klicka på den nedåtpekande triangeln bredvid. Då öppnas Sekretess och säkerhet > Rensa webbinformation (Rensa historik, cookies, cacheminne m m) Klicka på pilen bredvid.

Kan inte nå en webbsida?

Om det inte går att öppna en webbsida kan du prova följande.

  • Vänta ett tag och försök sedan igen. Webbplatsen kanske inte kan nås för tillfället.
  • Töm cacheminnet och återställ Safari.
  • Kontrollera Internetanslutningen.
  • Kontrollera webbsidans adress.
  • Använd den senaste versionen av Safari.
  • Kontakta webbplatsens ägare.

By Gayle Hench

Similar articles

Vart finns inställningar på Safari? :: Vad betyder Net :: Err_cert_date_invalid?
Användbara länkar