Hem > N > När Kom Discord?

När kom Discord?

Discord dundrade in på marknaden 2015, och växte snabbt i popularitet. Programmet kombinerar kanal- och användartänket från till exempel IRC med röstkanaler från TeamSpeak och liknande lösningar.

Läs mer

Related

Är Discord gratis?

Det är nu möjligt med båda. Det är viktigt att notera att de grundläggande funktionerna i Discord fortfarande är gratis. Gruppsamtal, att skapa så många servrar du vill och allt annat roligt däremellan kommer aldrig att kosta ett öre.

Därmed, varför discord?

Vad gör Discord bättre än andra VoIP-tjänster (som Skype)?

Om du har installerat Discordappen på din dator kan du komma åt den via en överläggning när du spelar spel. Därefter kan du antingen tweaka ljudnivåer eller skriva något snabbt utan att behöva alt / fliken till ett annat fönster.
Vad betyder Discord aktier? Denna Discord gruppen om aktier och sparande är till för dig som: Vill lära dig mer om aktier och sparande. Har ett intresse för ekonomi och vill komma i kontakt med likasinnade. Tror på ett långsiktigt sparande i fonder och stabila bolag.

Och en annan fråga, Är discord bra?

För den som spelar är det som regel mest relevant att kunna snacka via mikrofon med vännerna eller andra lagspelare, och då är Discord en av de bästa lösningarna, enligt experten. - Tjänsten belastar inte din dator mycket, det gör att den upplevs som stabil. Det är något som Discord får mycket beröm för. Hur gör man ett Discord konto? Vad går vi igenom i denna artikel?

  1. Skaffa appen.
  2. Skapa ett konto.
  3. Bekräfta ditt konto.
  4. Verifiera ditt telefonnummer.

Related

Varför Discord?

Vad gör Discord bättre än andra tjänster? Om du har installerat Discord-appen på din dator kan du använda den för att spela spel. Du kan antingen ändra ljudnivåer eller skriva snabbt utan att behöva använda alt/tab.

Hur pratar man på Discord?

Här tar vi hand om hur Discords två röstlägen fungerar - "Tryck för att prata" samt "Röstaktiverad". För att komma åt någon av dessa kan du gå in på dina användarinställningar och sedan klicka på fliken "Röst". Detta är sannolikt den mest använda metoden. Hur går man med i en server på Discord? För att gå med i eller skapa en server klickar du på "+" ikonen längst ner i serverlistan.

Vad menas med Discord?

Discord låter vänner chatta med varandra antingen en-mot-en eller som en grupp via en server. Du kan använda den för att skicka direktmeddelanden till vänner, ringa videosamtal med dem, röstchatta och till och med skärmdelning. Därefter, hur man loggar ut från discord? Hur loggar jag ut från Discord på en PC eller MAC

  1. Öppna Discord-appen. Navigera till Discord-webbplatsen om du vill komma åt den i din webbläsare.
  2. Klicka på kugghjulsikonen.
  3. Detta öppnar fönstret Användarinställningar.
  4. Till vänster, scrolla ner lite och klicka på Logga ut.

Kan inte logga in på Discord?

Här återställer du ditt lösenord

Skrivbords- och webbläsarklienten. Klicka på kugghjulsikonen längst ned till vänster i klienten för att öppna Användarinställningarna. På sidan Mitt konto klickar du på Ändra lösenord och följer instruktionerna.

By Jeaz

Similar articles

  • Hur många vänner kan man ha på Discord?

    Det finns en gräns på 10 användare. Du kan ha en fest med alla dina vänner om du skapar en server. Du kan lägga till dina vänner genom att klicka på knappen Lägg till vänner, vilket är ett tips från proffsen.

  • Hur hittar jag en grupp på Discord?

    Om du öppnar vänlistan visas ett fönster med alla vänner på din lista som du kan lägga till i din nya grupp. Om du vill hitta dina favoritpolare kan du antingen bläddra genom listan eller använda sökrutan.

  • Är Discord lämpligt för barn?

    Våra användare måste bekräfta sin ålder för att uppfylla kravet på minimiålder för att få tillgång till vår app eller webbplats.

  • Hur mycket kostar Discord Nitro?
Vad kan man se Gratis på Dplay? :: Hur många vänner kan man ha på Discord?
Användbara länkar