Hem > V > Vad Kan Man Se Gratis På Dplay?

Vad kan man se Gratis på Dplay?

Alla svenska program visas gratis men för att se utländska serier, direktsänd sport eller livesända kanaler behöver du ett Premiumabonnemang. Dplay lanserades i oktober 2015 och drivs av Discovery Networks Sweden.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Hur många skärmar Discovery Plus?

Upp till två personer kan använda ett discovery+-konto samtidigt. På motsvarande sätt, vilka kanaler visar os 2021? Huvudkanalen för TV-tittarna är Kanal 5 och det kommer bli en renodlad olympisk-kanal dygnet runt de 16 dagar som tävlingarna pågår. Sedan kommer även Kanal 9, Kanal 11 samt Eurosport erbjuda sändningar till sommarens events. Bettingstugan listar samtliga TV-tider för Sommarspelen 2021 för alla sporter.

Varför funkar inte Discovery plus på min tv?

Om detta inte hjälper så kan du ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig. Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet). Med detta i åtanke, varför kan jag inte logga in på discovery plus på tv? Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Hur installerar man Discovery?

Starta app-store och sök efter “discovery+” på din Samsung Smart TV. Välj “Lägg till på hemskärmen” för att ladda ner appen. När du är installerad loggar du in med dina discovery+ referenser. Och därefter, hur kan man se kanal 5? Kanal 5 bjuder på kritikerrosade svenska serier, populära filmer samt sport som engagerar och berör. Om du inte har utrustning som kan ta emot HD-kanaler så ser du kanalen i standardupplösning. I playbiblioteket i din Tv Hub, TiVo eller Tele2 Play ser du ett urval av kanalens program, utan reklam.

Folk frågar också var kan man se tv 5?

Kanal 5 - Streama online eller via vår app - Tele2 Play. Hur skaffar man Kanal 5? Kanalplats: 5

  1. TV Standard.
  2. TV Flexibel.
  3. TV Premium.
  4. Tele2 Play.

Vad är C Mores linjära kanaler?

C Mores linjära kanaler blir en förlängning av den nya svod-tjänsten, som blir det nya huvuderbjudandet mot både operatörer och direktkunder. Alla C Mores befintliga vod-tjänster (Filmnet, C Sports och C More Play) samt delar av TV4 Play Premium migreras under året in i det nya C More.

By Eimile Rosacamacho

Similar articles

Kan inte logga in Discovery Plus? :: När kom Discord?
Användbara länkar