Hem > K > Kan Inte Logga In Discovery Plus?

Kan inte logga in Discovery Plus?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Man kan också fråga varför funkar inte discovery plus på min tv?

Om detta inte hjälper så kan du ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig. Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet). Hur får man Discovery plus på TV? Du måste först ha skapat ett discovery+-konto - du kan göra det genom att gå till vår webbsida eller genom att klicka här. Det finns två sätt att logga in på SmartTV på, beroende på vilket märke samt modell du har.

Hur installerar man Discovery Plus?

Installera Discovery Plus

Tryck bara på mittknappen så börjar installationen. När Discovery Plus har installerats på din Samsung Smart TV kan du fortsätta Öppna det, eller Lägg till hem så att du enkelt kan komma åt den från din startskärm nästa gång du slår på din Samsung Smart TV.
Hur ser man Discovery plus gratis? Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur uppgraderar jag Discovery Plus?

Gå till www.discoveryplus.com/se/my-account i din webbläsare och logga in på din användare om du uppmanas att göra detta. 2. I abonnemangsöversikten till vänster på skärmen trycker du på "Ändra plan". Tryck på "Ändra abonnemang", under den typ av abonnemang du vill byta till. Följaktligen, hur många kan kolla på discovery plus samtidigt? Discovery plus kan streamas på upp till två enheter samtidigt.

Kan man se Discovery plus på datorn?

Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda discovery+ För PC nu! Vad är skillnaden på Discovery och Discovery Plus? Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

Och en annan fråga, kan jag se discovery på datorn?

Steg 3: Hur man använder Discovery på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Discovery i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det.

By Jones

Similar articles

Hur uppdaterar jag Discovery plus på Samsung TV? :: Vad kan man se Gratis på Dplay?
Användbara länkar