Hem > V > Varför Kan Jag Inte Logga In På Discovery Plus På Tv?

Varför kan jag inte logga in på Discovery plus på tv?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Med detta i åtanke, vad kostar tv5 play?

Streama Kanal 5 Play - Webb-TV.nu | Gratis streaming. Kan man se tv5 på datorn? Du kan titta live eller starta om ett program från början upp till 48 timmar senare, med undantag för vissa kanaler och program som vi pga rättighetsskäl inte får visa i efterhand. Kanalerna finns tillgängliga på vår hemsida genom PC och Mac, samt i våra appar på flertalet plattformar.

Följaktligen, hur mycket kostar kanal 5?

Dplay Live 129 kr/mån:

Nio streamade livekanaler; Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, TLC och Investigation Discovery samt ett brett utbud av sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel och mycket mera.
Vilka program kan man se Gratis på Dplay? Alla svenska program visas gratis men för att se utländska serier, direktsänd sport eller livesända kanaler behöver du ett Premiumabonnemang. Dplay lanserades i oktober 2015 och drivs av Discovery Networks Sweden. Klicka här för att titta på kanalen!

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Med hänsyn till detta, hur använder man rabattkod på discovery plus?

discoveryplus

För nya användare:

  1. Gå till www.discoveryplus.com/se.
  2. Tryck på "Skapa konto".
  3. Välj paketet som värdekoden gäller för.
  4. Slutför registreringen.
  5. Ange värdekoden och dina kortuppgifter.
Med tanke på detta, varför kostar allt på discovery? Utöver innehållet från kanalutbudet har Discovery Networks Sweden köpt en rad exklusiva sändningsrättigheter inom sport vilket gör att de som tecknar de dyrare streamingpaketen kan streama sport. Discovery har exempelvis rättigheterna för att sända OS 2020-2024 och Allsvenskan 2020-2025.

Vad är skillnaden på Discovery och Discovery Plus?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel. Följaktligen, vilket discovery plus abonnemang för os 2022? OS 2022 streams

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket. De olika paketen låser upp olika mycket av utbudet hos DiscoveryPlus.

Med hänsyn till detta, vilka kanaler ingår i discovery plus?

Streamade kanaler som du kan se via appen discovery+:

SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2.

By Cia

Similar articles

Hur får jag Discovery plus på min tv? :: Varför hittar inte Discovery plus min Chromecast?
Användbara länkar