Hem > V > Varför Hittar Inte Discovery Plus Min Chromecast?

Varför hittar inte Discovery plus min Chromecast?

Se till att din Chromecast och Android-enhet (telefon eller surfplatta) är anslutna till samma trådlösa nätverk. 1. Öppna discovery+-appen på din Android-enhet och leta efter Chromecast-ikonen i det övre högra hörnet.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Därefter, kan man prova discovery gratis?

Kan jag se på Discovery+ gratis? Ja, du kan registrera dig på Discovery+ utan kostnad och se utvalt innehåll. Vad är skillnaden på Discovery och Discovery plus? Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

Folk frågar också kan man se kanal 5 gratis?

Här hittar du innehåll från tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis! Kan inte uppdatera Discovery plus på TV? Om detta inte hjälper så kan du ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig. Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet).

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Varför kopplar inte Chromecast?

Detta kan ofta bero på två saker: Enheten du försöker casta från är inte ansluten till samma nätverk som Chromecasten. Se till att ansluta enheten du castar från till samma nätverk som Chromecasten är uppkopplad på. Du har inte senaste versionen av appen du försöker casta från. Därmed, kan inte koppla upp chromecast? Steg 1.Starta om följande enheter:

  • Wi-Fi-routern. Dra ur kontakten till routern och vänta i ungefär en minut innan du sätter i den igen. Obs!
  • Chromecast-enheten. Dra ur kontakten till Chromecast-enheten. Sätt i kontakten igen.

Hur konfigurerar man Chromecast?

Konfigurera Chromecast eller Chromecast Ultra

  1. Koppla in Chromecast.
  2. Ladda ned Google Home-appen på en Android-enhet med stöd för Chromecast.
  3. Öppna Google Home-appen .
  4. Följ anvisningarna. Om inga konfigureringsanvisningar visas gör du så här:
  5. Så där, konfigurerat och klart!
Och en annan fråga, vad kan jag se gratis på dplay? Alla svenska program visas gratis men för att se utländska serier, direktsänd sport eller livesända kanaler behöver du ett Premiumabonnemang. Dplay lanserades i oktober 2015 och drivs av Discovery Networks Sweden.

Är Dplay Gratis?

Dplay Live: Kostade 129 kr/mån och gav, utöver tillgång till allt i Dplay Underhållning, dig nio streamade livekanaler (Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, TLC och Investigation Discovery).

By Averell Notti

Similar articles

Varför kan jag inte logga in på Discovery plus på tv? :: Är Discovery Plus svenska?
Användbara länkar