Hem > V > Varför Kan Jag Inte Se Alla Kommentarer På Facebook?

Varför kan jag inte se alla kommentarer på Facebook?

Klicka på sidans foto högst upp till höger. Klicka på Inställningar och sekretess och välj sedan Inställningar. Klicka på Sekretess på den vänstra menyn och välj sedan Offentliga inlägg.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur ser jag alla kommentarer på Facebook?

Om du vill ändra ordningen på kommentarerna klickar du på aktuellt alternativ för kommentarsordning nere till vänster i inlägget (exempel: Senaste, Alla kommentarer, Mest relevanta) och väljer sedan ett nytt alternativ: Senaste för att visa alla kommentarer, med de senaste kommentarerna först. Varför försvinner kommentarer på Facebook? Ja, en persons gilla-markeringar och kommentarer försvinner från dina foton och videor när du blockerar hen. Om du avblockerar någon återställs inte hens tidigare gilla-markeringar och kommentarer.

Kan inte se kommentarer?

Steg 1: Gå till fliken GRANSKA och välj ”Slutlig: Visa tillägg” i rullgardinsmenyn (Word 2013). Steg 2: Klicka på ”Visa tillägg” under ”Slutlig: Visa tillägg” och markera ”Kommentarer” (Word 2013). Därmed, varför kan jag inte se mina vänners inlägg på facebook? Inställningarna för nyhetsflödet hjälper dig att styra vad som visas i nyhetsflödet. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Med tanke på detta, vad menas med omnämnande på facebook?

Personen som du omnämner får ett meddelande, som han eller hon kan välja för att visa meddelandet. Därefter, varför kan jag inte skriva på en väns tidslinje? Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg.

Hur gör man så att ingen kan gilla min profilbild?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem som kan följa mig. Med tanke på detta, hur ser man kommentarer på word? Om du vill visa kommentarer i redigeringsvyn klickar du på Granska > Visa kommentarer. Om du vill lägga till en ny kommentar klickar du på Granska > Ny kommentar. Om du har Word för skrivbordet kan du använda kommandot Öppna i Word för att öppna dokumentet och aktivera spåra ändringar.

Varför kan jag inte se mina kommentarer på YouTube?

Åtgärda YouTube-kommentarer visas inte

  1. Kontrollera din internetanslutning. Detta är en av de mest grundläggande lösningarna på de flesta problem och problem i någon app på webbplatsen.
  2. Öppna video i inkognitoläge.
  3. Logga in på YouTube med ett annat konto.
  4. Rensa kakor och cachedata.
  5. Inaktivera annonsblockerare och tillägg.

By Roanne

Similar articles

Varför ser jag inte kommentarer på YouTube? :: Hur uppdaterar man FB?
Användbara länkar