Hem > V > Varför Ser Jag Inte Kommentarer På Youtube?

Varför ser jag inte kommentarer på YouTube?

Du kan se de här kommentarerna i YouTube Studio, inte på visningssidan. Längst ned på fliken kan det finnas en länk till Visa dolda kommentarer. Klicka på länken om du vill visa potentiellt skadliga kommentarer som spärras för granskning automatiskt.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Hur ändrar man flödet på Facebook? Hur ser och anpassar jag inställningarna för Facebooks...

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar.
  3. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar.

Därefter, hur ser man taggade inlägg på instagram?

Personerna som du taggar i ett foto eller en video är synliga för alla som kan se fotot eller videon. Om ditt Instagram-konto är inställt på offentligt kan alla se fotot eller videon och personen du har taggat får en avisering. Därmed, hur döljer man taggade bilder på instagram? Gör såhär för att avtagga dig i foton på Instagram:

– Tryck på bilden du vill ta bort din taggning från. – Klicka på de tre prickarna uppe i högra hörnet, välj ”Fotoalternativ” från menyn. – Nu kan du välja att klicka i ”Dölj från min profil”. Genom att göra detta kan man nu inte se fotot på din Instagramprofil.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur taggar man någon?

Det funkar precis som i Twitter för dig som är bekant med hur man pratar till folk där. Du behöver bara skriva ett snabela ”@” före namnet du vill tagga. Sedan dyker det upp en rullgardin efter att du har skrivit ”@” som innehållande namnförslag som matchar det namn du är på väg att skriva. Hur gör jag ett inlägg på någon annans tidslinje? Så här gör du ett inlägg på en väns tidslinje:

  1. Gå till din väns profil.
  2. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv något till [namn].
  3. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Lägg till ett foto/en video. Lägg till en plats. Berätta hur du mår eller vad du gör. Tagga vänner.
  4. Tryck på Inlägg.

Med tanke på detta, vem kan skriva på min tidslinje facebook?

Så här gör du för att styra över vilka som kan tagga dig och göra inlägg på din tidslinje

  1. Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen.
  4. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.
Hur kommer man in på tidslinjen på Facebook? Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Foton: Lägger till foton till ditt inlägg.

Med detta i åtanke, hur byter man profilbild på facebook utan likes?

Byta ”Profilbild på Facebook” – Utan att det syns

  1. Logga in på Facebook.
  2. Gå in på din profil.
  3. Skapa ett nytt inlägg.
  4. Knappen offentligt.
  5. Mer….
  6. Välj så att bara jag ser inlägget.
  7. Tryck på Foto/Video.
  8. Publicera inlägget på ditt flöde.

By Gauldin Heiler

Similar articles

Varför fungerar inte Facebook? :: Varför kan jag inte se alla kommentarer på Facebook?
Användbara länkar