Hem > H > Hur Tar Man Bort Steam På Datorn?

Hur tar man bort Steam på datorn?

För äldre versioner av Windows, besök Microsofts supportsida för instruktioner om hur du tar bort ett program.

  1. Avsluta Steam.
  2. För att behålla dina spelinstallationer, flytta steamapps-mappen från C:\Program (x86)\Steam.
  3. Klicka på Windows. Start.
  4. Välj. Appar.
  5. Hitta och klicka på Steam.
  6. Välj valet. Automatiskt.
  7. Klicka på Slutför.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Och en annan fråga, hur man lägger till en hårddisk?

Hårddiskarna skall fästas med metallpinnarna på insidan, de skall in i skruvhålen på hårddiskarna. Här sitter vår hårdisk på plats. Därefter är det bara att skjuta in kassetten igen tills den man hör ett klick (kassetten låses fast). Här ser vi sata-anslutningarna till hårddisken (andra sidan av datorlådan). Hur flyttar man från C till D? Öppna filutforskaren och högerklicka på de personliga mappar (t. ex. Bilder, Dokument) som du vill flytta till en annan disk > välj Egenskaper > Välj fliken Plats > Välj knappen Flytta > Välj ut en ny plats på disk D: där framtida filer skall sparas.

Hur man aktiverar en ny hårddisk?

Öppna Datorhantering genom att välja Start . Välj sedan Kontrollpanelen > System och säkerhet > Administrationsverktyg och dubbelklicka på Datorhantering. I den vänstra rutan under Lagring väljer du Diskhantering. Högerklicka på ett oallokerat område på hårddisken och välj sedan Ny enkel volym. Hur man kopplar in en hårddisk i en dator? Skjut in varje vagga tills "metallflärparna" låser fast dem i chassit med ett distinkt klickande ljud. Nu är det dags att koppla in de kablar som behövs till båda lagringsenheterna. Både hårddisken och SSD-enheten behöver dels ström från nätaggregatet samt varsin SATA-kabel som löper till moderkortet.

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Dessutom, hur kopplar man in en extern hårddisk?

Anslut din externa hårddisk – När du väl har fört över samtliga filer till din nya mapp, är det dags att ansluta din externa hårddisk till datorn. Något som du enkelt gör genom att koppla in diskens USB-kabel i datorns USB-port. Vänta sedan på att eventuella drivrutiner ska installeras. Hur kan man rensa hårddisken? Ett av de enklaste sätten att rensa bort filer som du inte längre behöver är att använda Diskrensning. Öppna Diskrensning genom att klicka på Start. Skriv Diskrensning i sökrutan och välj sedan Diskrensning i resultatlistan. Om en fråga visas väljer du den enhet som du vill rensa och väljer sedan OK.

Hur kan jag klona en hårddisk?

KLONA DIN GAMLA HÅRDDISK - STEG FÖR STEG

  1. Anslut den medföljande USB eller SATA adaptern/kabeln till din SSD, men vänta med att koppla in adaptern/kabeln till datorn.
  2. Ladda ner Intels kloningsmjukvara.
  3. Koppla in SSD-disken via USB till din dator och kör Intels kloningsmjukvara du just laddat ner.
Vilka filer tar plats? Hitta de stora filerna i Windows 10

Öppna Inställningar från Start-menyn och klicka på den första punkten i listan – System. I menylistan till vänster klickar du på Lagring, vilket visar en översikt över datorns olika enheter. Klicka på en enhet för att få mer information om vad som finns lagrat på den.

Hur installerar man en ny SSD hårddisk?

Skruva fast din SSD med skruvarna som kommer med ditt datorchassi och koppla in SATA-kabeln till din SSD och koppla in kabeln till första SATA-anslutningen på ditt moderkort. Anslut sedan SATA-strömkabeln från ditt nätaggregat. Ett vanligt misstag är att man missar att trycka in SATA-kabeln helt.

By Angelique Senthia

Similar articles

Hur man installerar en ny SSD? :: Kan två personer använda Spotify?
Användbara länkar