Hem > H > Hur Installerar Jag Play Butik?

Hur installerar jag Play Butik?

Play ButikPlay

Hitta appen Google Play Butik

  1. Öppna appmenyn på enheten.
  2. Tryck på Google Play Butik .
  3. Appen öppnas och du kan söka efter och bläddra bland innehåll att ladda ned.

Läs mer

Related

Hur man installerar App Store?

Gå till Play Store och avinstallera eller aktivera appar igen. Du kan trycka på Hantera appar och enheter. Välj de appar som du vill installera. Om du vill installera trycker du på den eller om du vill avinstallera trycker du på den.

Folk frågar också varför kommer jag inte in på play butik?

Rensa cacheminne och data i Play Butik

Öppna appen Inställningar på enheten. Appinformation eller Visa alla appar. Tryck på Google Play Butik. Rensa cacheminne.
Vad är det för fel på Google Play? Steg 3: Rensa cacheminnet och data i Play Butik

På så sätt blir appen som ny, vilket kan lösa problemet. på en telefon eller surfplatta med Android. Visa alla appar. Rensa cacheminne.

Och därefter, hur uppdaterar jag google play?

Så uppdaterar du en Android-app

  1. Öppna Google Play Butik-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig.
  4. Tryck på Uppdatera.
Folk frågar också Är google play gratis? Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är tillgängligt utan kostnad, och en del måste du köpa. Apparna är avsedda för Android- och Chromebook-enheter som stöds.

Related

Vilka bilar har car play?

Det finns över 600 kompatibla bilmodeller från följande tillverkare.

Hur laddar man ner appar på Google Play?

Programmen du kan använda på din smarta telefon kommer i form av ”appar” som du laddar ner till telefonen från App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Dessa verktyg är redan förinstallerade på din mobiltelefon. Klicka på symbolen för App Store alternativt Google Play. längst upp om du har Google Play. Varför kan jag inte öppna Google Play? Radera data för Google Play Store

Om det inte går att lösa problemet genom att tömma cacheminnet för Google Play Store och Google Play-tjänster kan du prova att rensa data för Google Play Store: Öppna menyn Inställningar på enheten. Gå till Program eller Programhanteraren.

Med detta i åtanke, hur hittar jag mina appar?

Svep uppåt från skärmens nederkant, håll kvar och släpp sedan. Om du använder Android Go med navigering med tre knappar trycker du på Senaste apparna . Med tanke på detta, var laddar man ner appar? Ladda ned appar från Google Play

  1. Öppna Google Play. Använd Play Butik-appen. på telefonen.
  2. Hitta en app du vill ha.
  3. Läs andras recensioner och ta reda på om appen är säker att använda. Kontrollera betyg och antal nedladdningar under appens titel.
  4. Tryck på Installera (för appar utan kostnad) eller på appens pris.

Varför kraschar Google-appen?

Google har en enkelt lösning

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

By Barnabe Riesenweber

Similar articles

Varför kan jag inte använda Google Play? :: Hur installerar man Play Butik?
Användbara länkar