Hem > H > Hur Får Man En Podd Att Växa?

Hur får man en podd att växa?

Här kommer 16 tips på hur du bättre kan marknadsföra din podd.

  1. Håll introt kort.
  2. Snygg omslagsbild.
  3. Gör teasers inför poddsläppen.
  4. Gör citatbilder och dela i efterhand.
  5. Gör poddar om teman – inte gäster.
  6. Uppmuntra intervjupersonen att dela avsnittet i sina kanaler.
  7. Var aktiv i sociala medier.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte lyssna på podd på Spotify?

Appen bör startas om. Gå tillbaka in och logga ut. Appen måste vara uppdaterad. Om du inte använder några andra appar ska du stänga dem.

Vad gör en podd bra?

Det kan handla om hela passager, men också detaljer som att ta bort tystnader eller utfyllnadsljud som ”eeehh” och ”hhmm”. Underskatta inte manus – Ansträng dig och gör förarbetet. Få hjälp med feedback – Se till att kontinuerligt få konstruktiv kritik av någon som vågar säga vad som är bra och vad som inte funkar. Var laddar man upp sin podcast? Tre poddhotell för din podcast

  1. Soundcloud. Soundcloud är mest känt för att vara ett stort och väletablerat community för musiker, men här gömmer sig även smidiga verktyg för dig som är poddare.
  2. Libsyn. Libsyn är helt och hållet specialiserade på podcasting.
  3. Podbean.

Hur gör man för att tjäna pengar på YouTube?

Du kan tjäna pengar på YouTube genom att ansöka till och bli godkänd i YouTubes partnerprogram. Du kan även kvalificera dig för att få Shorts-bonusar som en del av YouTube Shorts Fund utan att du är med i YouTubes partnerprogram. Hur många lyssnare har Ursäkta podden? Podden Ursäkta är landets just nu tredje största kommersiella med sina 125 000 unika lyssnare i veckan.

Related

Hur redigerar man PODD?

Det mest populära redigeringsprogrammet är Audacity. Programmet kan användas för sådd Windows och Mac. En färdig mp3-fil kan skapas från många ljudspår och ljudformat. Ocenaudio är ett gratis program för Windows, Apple och Linux.

Vilka tips Hörde du på podden?

5 smarta tips om hur du lyckas med din podcast

  • Innan du startar en podd, är det några saker som du behöver tänka igenom för att lyckas.
  • Nischat material.
  • Tänk på innehållet!
  • Tekniken ska vara bra.
  • Känslan hos lyssnaren – tonalitet, ljudläggning och form.
  • Lust!
  • Lycka till med poddandet!
  • Sitter du på en bra podcastidé?
Med hänsyn till detta, vad ska man prata om när man har tråkigt? Eller att du alltid ställer samma frågor, och får samma tråkiga svar? Du är inte ensam! När den där pinsamma tystnaden uppstår, försök att tänka ett steg längre – ställ en lite oväntad fråga som gör att du lär dig någonting spännande om personen du pratar med (bonus: du slipper diskutera vädret ännu en gång).

Med tanke på detta, hur skriver man manus till en podcast?

Lägg undan manus och var dig själv. Lyssna på din gäst och ställ följdfrågor. Skriv gärna upp det du skall säga i början och ha en call to action i slutet. Läs på om gästen, skriv ner några stödord och en lista med hållpunkter. Man kan också fråga var finns poddarna?

Lyssna på poddar med ett annat Google-konto

  • Öppna Google Podcasts. på en telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  • Tryck på Lägg till ett annat konto eller välj det konto som du vill använda.

Kan man lyssna på podcast utan internet?

Så här gör du för att lyssna på podcast utan internet

Genom att ladda ner podcasten till mobilen, surfplattan eller datorn så kan du lyssna på din favorit pod utan internet. Gå in på en webbsida eller app som har den podcast eller poddar som du vill ladda ner och lyssna på. Tryck på den podd som du vill ladda ner.

By Nilson Souvannarith

Similar articles

  • Hur spelar man in PODD på distans?

    Två mikrofoner är det bästa sättet att spela in på distans. Personer som spelar in i olika riktningar synkroniserar sina filer när de redigerar. Du kan prata i telefon eller på internet samtidigt. Du kan använda hörlurar som inte läcker så mycket ljud när du spelar in på det här sättet.

  • Vilken svensk podd har flest lyssnare?

    Här är resultatet av en undersökning om Sveriges mest populära poddar. Statistik från Poddindex och Orvesto Konsument användes för att beräkna P3 Dokumentärs popularitet. Det finns två stycken på listan.

  • Vilken podd app är bäst?

    Det är min favoritapp på telefonen. Den har live-radioströmning, stöd för iTunes- och YouTube-kanaler, automatisk nedladdning och mycket mer.

  • Hur många lyssnar på en podd?
Hur gör man rent glasögon på bästa sätt? :: Hur sparar man en pdf i mobilen?
Användbara länkar