Hem > H > Har Hbo Uppsägningstid?

Har HBO uppsägningstid?

Vilka villkor som täcker det abonnemang man väljer kan i stor utsträckning variera. Men gemensamt för samtliga tjänster är att de saknar uppsägningstid och att man därför när som helst kan avsluta sin prenumeration.

Läs mer

Related

Hur lång uppsägningstid Spotify?

Du kan när som helst säga upp din Premium Family-prenumeration genom att logga in på ditt konto och följa instruktionerna på kontosidan.

Hur kommer jag in på mitt konto på HBO?

Så här loggar du in:

  1. Öppna HBO Max på din TV och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).
  2. Välj Logga in.
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in.
  4. Välj din profil och du är redo att streama.
På motsvarande sätt, vad händer med mitt gamla hbo konto? Om ditt befintliga konto hade ett aktivt abonnemang som... Faktureras via oss (HBO Nordic AB) - vi avbryter abonnemanget åt dig. Faktureras via en annan leverantör - vi kan avbryta abonnemanget åt dig. Du måste hantera ditt abonnemang för att undvika att debiteras två gånger.

Med hänsyn till detta, hur säger man upp disney plus?

Avsluta mitt abonnemang på Disney+

  1. Logga in på ditt konto på Disney+ genom webbläsaren på en dator eller mobilenhet.
  2. Välj din profil.
  3. Välj Konto.
  4. Välj ditt abonnemang på Disney+ under Abonnemang.
  5. Välj Avsluta abonnemang.
  6. Du blir ombedd att berätta varför du avslutar, fylla i enkäten (valfritt) och slutföra avslutningen.
Med hänsyn till detta, kan man säga upp hbo max? Gör något av följande: Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster). Välj Abonnemang. TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (nere till vänster) och därefter Konto.

Vad ska man tänka på när man säger upp sig?

Det vanligaste är att du pratar med din chef och berättar att du vill sluta. Om din chef av någon anledning inte är tillgänglig kan du också prata med HR-avdelningen. Därefter bekräftar du din uppsägning skriftligen. En skriftlig uppsägning är viktig för att det inte ska uppstå några oklarheter om när du sagt upp dig. Vad kostar det att ha HBO Nordic? Nuvarande HBO Nordic kostar 109 kronor i månaden, så förutom en ny användarupplevelse och förhoppningsvis fetare film- och tv-seriekatalog så rör det sig även om en rejäl prissänkning.

Dessutom, hur kontaktar jag hbo?

Kontakta vår kundtjänst på 0770-455 000 eller [email protected] så kan de hjälpa dig. Med tanke på detta, varför kan jag inte logga in på hbo? Se till att du använder en webbläsare som stöds. Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din webbläsare. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter "uppdatering" + namnet på din webbläsare (d.v.s. uppdatering av Chrome).

Varför kommer jag inte in på HBO?

Rensa appens cacheminne och data

På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.

By Salomone

Similar articles

Kan inte logga in HBO Max? :: När dras HBO?
Användbara länkar