Hem > K > Kan Inte Logga In Hbo Max?

Kan inte logga in HBO Max?

Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in? Gör en av följande: Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster).

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur får gamla kunder HBO Max?

HBO Max-erbjudande för gamla kunder

Först vi måste avsluta det konto vi har för närvarande med företaget, så att vi inte längre är kunder. Därefter måste vi skapa ett nytt konto på plattformen, så att vi får 50% rabatt på prenumerationen.
Hur få HBO Max billigt? HBO Max kostar bara 89 kr per månad. Och du kan spara 34 % om du väljer ett årsabonnemang för 699 kr, vilket du betalar i förskott. Det är som att få 4 månader gratis under 12 månader!

Hur får man HBO Max billigare?

I alla fall om du är ny kund, eller har förmågan att registrera med ny mailadress. Gamla prenumeranter av streamingtjänsten fick dock inte nys om detta erbjudande förrän en tid efter de uppmanats att konvertera till HBO Max, vilket gjorde att de endast fått ta del av prissänkningen från 109 till 89 kronor. Dessutom, hur slutar man prenumerera på disney plus? Öppna appen Inställningar. Tryck på ditt namn. Tryck på prenumerationer. Tryck på den prenumeration du vill hantera.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur tar man bort en profil på Disney?

Klicka här och välj sedan "Disney-, ESPN-, ABC- och Star Wars-konton" för att logga in på ditt Disney-konto. Bläddra ner till slutet av sidan. Klicka på Ta bort konto. Hur säger man upp Discovery Plus? Gå till www.discoveryplus.com/se/my-account i din webbläsare och logga in på din användare om du uppmanas att göra detta. 2. Tryck på knappen "Avbryt" bredvid "Avsluta prenumeration" på skärmens vänstra sida. Du har fortfarande tillgång till ditt abonnemang under den period du redan har betalat för.

Med detta i åtanke, hur byta till hbo max?

HBO Max

Följ dessa steg om du inte redan har ett HBO-konto.

  1. Klicka på länken i aktiveringsmejlet eller registrera-knappen på Mitt Telia för att komma till hemsidan för HBO Max.
  2. Fyll i ditt för- och efternamn, ange en e-postadress och välj ett lösenord.
Kan man se HBO Max i Sverige? HBO Max – streamingtjänsten som ersatte HBO Nordic. HBO Max är en amerikansk streamingtjänst som ägs av WarnerMedia. Tjänsten lanserades i Sverige den 26 oktober 2021 i samband med att HBO Nordic gick i graven.

Är det reklam på HBO Max?

REKLAM PÅ PLATTFORMEN: Visst Innehåll på Plattformen kan vara reklamfinansierat och detta Innehåll kan ändras med tiden. Vid Datumet för Ikraftträdande av dessa Villkor innehåller Innehållet på HBO-tjänsten och visst annat Innehåll ingen reklam, men det kan ändras när som helst och utan meddelande till dig.

By Madian

Similar articles

Är HBO och HBO Max samma sak? :: Har HBO uppsägningstid?
Användbara länkar