Hem > H > Hur Hittar Jag Hbo Max På Min Tv?

Hur hittar jag HBO Max på min TV?

Du behöver inte ladda ner en app. Öppna istället en webbläsare på din dator och gå till HBOMax.com. Välj därefter i det övre högra hörnet loggar in eller Skapa konto nu. Öppna Play Store på din Android TV och sök efter HBO Max.

Läs mer

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Får inte HBO Max att fungera?

Rensa appens cacheminne och data

På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.
Hur aktivera HBO Max Telia? Så här kommer du igång med HBO Max

  1. När du beställer tjänsten HBO Max eller ett tv- och streamingpaket där HBO Max ingår får du en unik aktiveringslänk via mail.
  2. Den unika aktiveringslänken länken använder du för att koppla ett nytt eller befintligt HBO Max-konto till ditt partnerabonnemang hos Telia.

När kommer HBO Max till Telia?

Nu lanseras HBO Max hos Telia. Från den 26 oktober kan Telias tv-kunder bänka sig framför en helt ny streamingtjänst och uppleva det bästa från Warner Bros., HBO, DC Comics, Cartoon Network, Max Originals och mycket mer - allt samlat på samma ställe för första gången i Europa. Därefter, hur bra är hbo max? HBO Max har ett otroligt bra utbud av både nya filmer och starka serier. Två bioaktuella storfilmer går nu på HBO Max; Matrix Resurrections och Dune. När det kommer till serier finns allt från det gamla HBO biblioteket till Sucession och helt nya säsongen av Sex in the city.

Related

Hur hittar man folks telefonnummer?

Du kan använda Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se om du har en telefon. Det finns olika sätt att hitta den information du söker. Det finns en gratis katalog för personer med synnedsättning om du inte har en telefon.

Kan man säga upp HBO Max?

Tryck på ikonen för inställningar (uppe till vänster) och därefter på Abonnemang. Tryck på Hantera abonnemang. Om du inte har alternativet Hantera abonnemang ska du notera genom vem ditt abonnemang faktureras och hitta dem i avsnittet Tredjeparts faktureringsleverantörer nedan. Tryck på Avbryt abonnemang. Och därefter, hur mycket kostar hbo nordic? Det var länge inte möjligt att ladda ner filmer och serier på HBO Nordic men nu går det att titta offline även här. Månadskostnad: 109 kronor i månaden.

Hur avslutar man HBO abonnemang?

Ett annat alternativ för avsluta prenumerationen på HBO Det är via telefonnumret 900 834 155, en telefon som är tillgänglig 7 dagar i veckan från 10 på morgonen till 10 på natten, utom söndagar och helgdagar, dagar där timmarna är från 12 på morgonen klockan 10 på natten. Folk frågar också vad kan jag se på hbo max? HBO Max har lanserats i Sverige med över 660 filmer

  • Nya filmer på HBO Max. Godzilla vs Kong.
  • HBO Originals. Bad Education.
  • DC-filmer på HBO Max. Batman Begins.
  • Storfilmer på HBO. MaxDunkirk.
  • Klassiker på HBO Max. A Clockwork Orange.
  • Svenska filmer på HBO Max.
  • Läs även:
  • HBO Max – så blir den nya tjänsten som ersätter HBO Nordic.

Med detta i åtanke, hur många kan kolla på hbo max?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll.

By Dagley Bucher

Similar articles

Vilken är bäst HBO eller Netflix? :: Har HBO Nordic Free Trial?
Användbara länkar