Hem > V > Vad Ska Man Göra Om Man Har Tappat Bort En Airpod?

Vad ska man göra om man har tappat bort en AirPod?

Om du har tappat bort en AirPod i exempelvis hemmet eller på kontoret så är chansen stor att du fortfarande har en anslutning till mobiltelefonen. I det fallet kan du använda appen Hitta eller webbsajten iCloud.com för att spela ett ljud som du kan lokalisera.

Läs mer

Related

Kan man köpa 1 AirPod?

Ersättningsprodukter kan köpas om du förlorar en Air Pod.

Därefter, varför har jag bara ljud i ena hörluren?

Se till att kontrollera Bluetooth-inställningarna och se huruvida de trådlösa hörlurarna är anslutna eller inte. Koppla upp hörlurarna till en annan enhet och se om du får ljud från bägge. Återställ hörlurarna och parkoppla dem på nytt. Följ stegen för just dina hörlurar och se om detta löser problemet. Därmed, hur parkopplar man airpods? Placera båda AirPods i laddningsfodralet och öppna locket. Tryck och håll ned inställningsknappen på fodralets baksida tills statuslampan blinkar vitt. Välj dina AirPods i enhetslistan och klicka på Anslut.

Därefter, kan man köpa 1 airpod?

Om du förlorar en AirPod eller ditt laddningsetui, kan du köpa en ersättningsprodukt. Hur mycket kostar 1 AirPod? Några svenska priser tycks ännu inte vara redo, men i USA kostar det 69 dollar att ersätta en förlorad Airpod. Även laddningsskalet kostar 69 dollar att ersätta. Vår gissning är att det betyder 795 eller 895 kronor med skatt och rådande dollarkurs. Att köpa Airpods i handeln, med alla delar, kostar 1 795 kronor.

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Med tanke på detta, kan man byta ut en airpod?

Byta ut en enda AirPod

AirPods - £ 65 / US $ 69 / A $ 109 vardera. AirPods Pro - £ 85 / US $ 89 / A $ 139 styck.
Varför låter min ena AirPod mindre än den andra? Om det är låg volym i en AirPod-hörlur

Om du ser något skräp rengör du dina AirPods enligt riktlinjerna i den här artikeln och ser om det löser problemet. Gå till Inställningar > Hjälpmedel > Ljud/bild > Balans och se till att balansen är inställd på mitten.

Varför funkar inte ena AirPoden?

Om ena AirPoden inte funkar måste du återställa dina hörlurar genom att gå till Bluetooth i Inställningar-menyn. Tryck på informationssymbolen bredvid dina hörlurar (täcknat med i) för att kunna ta bort enheten från listan. Varför laddar bara ena AirPoden? Batteriet är inte laddat

Ladda batteriet i laddningsetuit till dina AirPods. Placera båda hörlurarna i laddningsetuit och stäng locket. När de har laddat i 30 sekunder öppnar du locket nära din iPhone eller iPad. Notera batterinivån på BÅDE hörlurarna.

Hur kopplar man två AirPods till en enhet?

På din iPhone eller iPad

  1. Se till att ha dina AirPods i öronen och att de är anslutna till din iPhone eller iPad och gå sedan till Inställningar > Bluetooth.
  2. Tryck på Mer info-knappen bredvid dina AirPods i listan över enheter.
  3. Tryck på Anslut till denna iPhone [eller iPad].

By Crispen Chhaterwati

Similar articles

Kan man köpa AirPods fodral? :: Vem har nummer 070?
Användbara länkar