Program för att ladda ner appar som inte är tillgängliga i Italien

#


Om en app inte är tillgänglig i Italien i Google Play Store men du ändå vill ladda ner den kan du använda APK-filer eller en gratis VPN.

Det händer att du när du försöker ladda ner en app som intresserar dig så mycket i Google Play Store, eller till och med i App Store, läser meddelandet "Det begärda objektet är för närvarande inte tillgängligt i ditt land". Det betyder att utan en guide som förklarar hur man gör detta är det inte möjligt att ladda ner appar som inte finns tillgängliga i ditt land på Android. Nedan hittar du alla tips du behöver för att göra detta, det är väldigt enkelt.

Google Play Store är en mycket rik källa till alla typer av appar, som kan uppfylla behoven hos alla användare, oavsett kön, ålder, intressen och mer. Ibland händer det dock att vi vill ha en app som inte finns i butiken och som vi inte kan ha på vår smartphone eller mobila enhet av något slag. Så om vi befinner oss i en situation där vi inte kan installera den app vi är intresserade av eftersom den inte är italiensk, behöver vi bara följa en av de lösningar som vi föreslår nedan.

Appar som blockeras i Google Play Store, hur man laddar ner dem

Om du har en Android-smartphone kan du installera appen i APK-format eller så kan du till och med lura lokaliseringen på ett mycket smart sätt. Om du har en iPhone kan du skapa ett Apple-ID under falsk identitet. Vi tittar närmare på hur du laddar ner appar som inte finns tillgängliga i Storbritannien från Google Play Store.

Spara appen i önskelistan

Om du vill ladda ner appar som inte finns tillgängliga i Storbritannien till Android-enheter är det första vi föreslår att du klickar på länken + för att lägga till i önskelistan. Från mobilen kan du sedan gå till Play Store-menyn och välja önskelistan för att se alla appar som har installerats.

Från datorn måste du göra samma sak och sedan klicka på ikonen som visar ett kugghjul längst upp till höger. Därefter kan du välja den app som du inte kan ladda ner och klicka på ikonen med de tre vertikala prickarna uppe till höger. På så sätt kan du välja alternativet Dela i snabbmenyn. Om du inte använder din mobila enhet utan din dator kan du helt enkelt kopiera appens webbadress från adressfältet.

Ladda ner otillgängliga appar med APK Downloader

Ett av alternativen för att ladda ner appar som inte är tillgängliga i ditt land är APK Downloader. Gå först till den första webbplatsen och klistra in länken du behöver i fältet som anger Google Play URL eller Package Name. Klicka sedan på Generera nedladdningslänk och sedan på Klicka här för att ladda ner appnamnet nu.

När nedladdningen är klar behöver du bara installera den app som inte finns tillgänglig i ditt land på din smartphone. Det är viktigt att du kommer ihåg att aktivera Okända källor så att du också kan installera appar som kommer från andra källor än den officiella Play Store, som du hittar genom att klicka på Inställningar och sedan Säkerhet.

Hämtning av otillgängliga appar med Secure VPN

Alternativet till att ladda ner utländska appar till din Samsung- eller annan Android-enhet är att installera en gratis VPN på din smartphone eller enhet, som du hittar på Google Play Store. En av de mest populära och effektiva är Secure VPN.Du behöver bara ladda ner och installera den, öppna sedan VPN-appen och klicka på knappen Anslut. Klicka sedan på symbolen med den tyska flaggan i det övre högra hörnet för att komma till sidan Servrar och ange det land där appen är tillgänglig.

Från din telefon klickar du på Inställningar, väljer sedan Appar och sedan Google Play Store. Klicka sedan på Finish eller Forced Shutdown. Öppna Minnet, klicka på Rensa data och Töm cache för att radera data och cache. Öppna sedan enhetens webbläsare, sök efter den utländska app du vill ladda ner och hitta motsvarande länk till den utländska Play Store. Du kan sedan välja Installera och sedan Hoppa över om du blir ombedd att konfigurera ditt konto. Nu kan du bara vänta tills installationen är klar och sedan koppla bort VPN-tjänsten. Processen är mycket enkel och effektiv.


Lämna en kommentar