Asus Zenfone 8 kommer den 12 maj i 3 versioner

#


Modellen är efterlängtad som den mest kompakta toppmodellen för 2021, men tydligen kommer den inte att vara ensam: det kommer att finnas tre stycken.

Datumet är den 12 maj i kalendern för Asus.

Datumet i Asus kalender är den 12 maj, då den nya Zenfone 8 presenteras för allmänheten, och för tillfället kommer det att finnas tre nya Zenfone 8 med olika funktioner för att erbjuda fans av märket lika många spännande användarupplevelser.

Den första informationen - eller snarare ryktena - om de tre nya enheterna läckte ut på nätet av webbplatsen Xda Developer som, i avsaknad av officiella tillkännagivanden, släppte ut sitt expertteam för att göra en sökning i kärnans källkod. Det var bland dessa rader av kod som det var möjligt att hitta några av de godaste referenserna, tillsammans med en viss bekräftelse av vad som upptäcktes under de föregående veckorna omedelbart jämfört med de få och gåtfulla detaljer som släpptes av den officiella webbplatsen i väntan på evenemanget nästa månad.

Asus ZenFone 8 Mini, hur kommer den att se ut?

Den första medlemmen i ZenFone 8-serien bör vara enheten med kodnamnet Sake, som upptäcktes av Xda Developer under den senaste mars månad (vi berättade om den här). En analys av kärnans källkod har kastat ljus över några av detaljerna i den nya "Mini"-enheten: en 5,92-tumsskärm med Full HD+-upplösning och 120 Hz uppdateringsfrekvens, en dubbelkamera och en kraftfull Qualcomm Snapdragon 888-processor.


Asus ZenFone 8 Pro, funktioner

Picasso, som är kodnamnet på den andra enheten, bör istället fokusera på större skärmstorlekar. Det borde faktiskt vara denna ZenFone 8 Pro som - om den bekräftas - kommer att komma ut på marknaden med en 6,67-tums Full HD+-skärm och samma processor som "Mini"-versionen, nämligen Snapdragon 888 (här finns alla tekniska specifikationer för detta chip).

Enligt Xda Developer förväntas kameran vara likadan som i 7-serien, med en extra 24MP-sensor, kallad "front-facing"-sensor, integrerad i kärnan.


Asus Zenfone 8, den tredje modellen

Det ska också finnas en tredje version av Zenfone 8, med kodnamnet Vodka, som fortfarande är hemligstämplad. Kärnanalysen har inte gett några särskilda resultat eftersom det inte finns några uttryckliga hänvisningar till modellen. Det finns dock fortfarande tvivel som Google väckte förra månaden när de avslöjade ett antal enhetsnamn, inklusive det mystiska "ZenFone 8 Flip", ett namn som antyder en smartphone med en liknande formfaktor som Samsung Galaxy Z Flip.

Asus Zenfone 8, avslöjandet

Som vi sa tidigare kommer de tre nya Asus ZenFone 8-enheterna, nämligen Asus ZenFone 8 Mini, Asus ZenFone 8 Pro och den tredje med okänt namn, att avslöjas den 12 maj klockan 13.00 lokal tid. Först då kommer det att vara möjligt att upptäcka alla detaljer om de tre enheterna och lära sig mer om funktionerna i de nya förslagen från det taiwanesiska företaget.

Lämna en kommentar