Xiaomi Mi 6 kommer att lanseras i två olika versioner


Xiaomi förbereder sig för att lansera sin nya toppmodell: Mi 6 kommer att produceras i två olika modeller med helt olika funktioner. Släpps i april

Xiaomi är den stora frånvarande på Mobile World Congress 2017. Efter att Hugo Barra har flyttat från rollen som vice ordförande med delegationen för varumärkets internationalisering försöker det kinesiska företaget planera sin framtid. Och i centrum för projektet kommer Xiaomi Mi 6 att stå i centrum.

Och även om den inte kommer att finnas med på MWC 2017 i Barcelona i slutet av februari, arbetar Xiaomi fortfarande på att göra Xiaomi Mi 6 till nästa toppmodell för det kinesiska företaget. Även om Xiaomi Mi 6 är några månader senare än tidigare förväntas den lanseras på marknaden mellan slutet av mars och början av april, samtidigt som Samsung Galaxy S8. Enligt de senaste ryktena ska smarttelefonen lanseras i två olika versioner: en "normal" och en "Pro". Xiaomi Mi 6 är efterlängtad av den internationella pressen, som är nyfikna på det kinesiska företagets nästa steg.

Xiaomi Mi 6-specifikationer

Det kinesiska företaget arbetar på två versioner av sin toppmodell av smarttelefoner: en standardmodell av Xiaomi Mi 6 och en Pro-modell, vilket redan har hänt tidigare. De två smarttelefonerna förväntas skilja sig åt både när det gäller skärmen och vissa hårdvarufunktioner. Standardversionen förväntas ha en 5,2-tums skärm med FullHD-upplösning och stöds av 3 GB RAM och 32 GB internt lagringsutrymme. Pro-modellen förväntas däremot ha en 5,5-tums skärm med QuadHD-upplösning (2560 x 1440), 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. Det finns inga uppgifter om vilket chipset som Xiaomi har beslutat att montera i Mi6. Om några månader vet vi mer.


Lämna en kommentar