Napoli – Liverpool: var du kan se det på TV och gratis streaming


Hitta reda på var du kan se Napoli - Liverpool på fri-tv och gratis streaming. Avspark är planerad till 21:00

Napoli - Liverpool är den första matchen i Champions League 2019 - 2020 för partenopei. Carlo Ancelottis lag ska förbättra det resultat som uppnåddes förra året, då man åkte ut i kvalet i en järngrupp med Liverpool och PSG. I år har lottningen varit mer lyckosam och förutom de regerande Europamästarna kommer Napoli att möta två lag som är lätta på pappret: Salzburg och Genk.

Det kommer att bli en mycket komplicerad debut, men en bra prestation mot Liverpool skulle ge självförtroende till hela miljön. Carlo Ancelotti uppmanade sina spelare på sin presskonferens: det är möjligt att lyckas och lämna San Paolo med tre poäng. Napoli kommer att ställa upp i bästa möjliga formation med Manolas - Koulibaly i försvaret, ett fyrmannamittfält med Callejon, Allan, Fabian Ruiz och Insigne (som återvänder från skada) och i anfallet duon Mertens - Llorente, som precis har anlänt men redan är perfekt integrerade i Ancelottis system. Liverpool kommer till Neapel laddade efter sin utmärkta säsongsstart i Premier League, där de redan har fem poäng före Manchester City. Klopp kommer att ställa upp i startelvan med Mané - Firmino - Salah i anfallet.

Napoli mot Liverpool kan ses på SkySport Uno (kanal 201 på satellitkanalen) och på Canale 5 free to air. Matchen är en av de matcher som Mediaset kan sända på Canale 5. Gratis streaming finns också på Mediaset Play och SkyGo (endast för Sky-abonnenter). Här är spelschemat, de troliga formationerna och var du kan se Napoli - Liverpool på TV.

Napoli - Liverpool: spelschema

Matchen mellan Napoli - Liverpool börjar klockan 21:00.


Den troliga formationen i Napoli - Liverpool

Napoli (4-4-2): Meret; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam; Callejon, Allan, Fabian Ruiz, Insigne; Mertens, Llorente.

Liverpool (4-3-3-3): Adrian; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mané.


Var ser man Napoli - Liverpool på TV

Napoli - Liverpool är den första exklusiva matchen som sänds av Mediaset på Canale 5. Det finns två sätt för napolitanska fans att se matchen på TV: SkySport Uno (satellitkanal 201) och Canale 5 (gratis sändning).

Matchen kommer också att sändas på Now TV, Sky's OTT-tjänst.

Matchen kommer också att sändas på Now TV, Skys OTT-tjänst, men för att se matchen behöver du en smart-TV eller en TV med HDMI-utgång.

Så ser du Napoli mot Liverpool i gratis streaming

Napoli mot Liverpool finns tillgängligt i gratis streaming på Mediaset Play, Biscione TV:s on-demand-tjänst. För att använda den behöver du inte betala för en prenumeration, du behöver bara registrera dig på plattformen. Mediaset Play stöds av smartphones, surfplattor och datorer. För att se Napoli mot Liverpool i live streaming måste du logga in med ditt konto, gå till sektionen för live streams och klicka på Channel 5: om några sekunder startar live streamingen av matchen.

Sky-abonnenter kan se Napoli mot Liverpool i live streaming på SkyGo, Skys on demand-plattform. Även här måste du ha ett aktivt och registrerat konto. SkyGo-appen finns i Google Play Store och App Store. Streaming av matchen finns i avsnittet TV-kanaler.

Lämna en kommentar