Hur man ser Manchester City – Liverpool streaming


Vid 21:00 möts Manchester City och Liverpool i den sista matchen på den tjugoförsta dagen i Premier League: hur man ser matchen i streaming

Manchester City - Liverpool är den stora matchen på den tjugoförsta dagen i Premier League och kommer att spelas den 3 januari klockan 21:00 på Etihad Stadium. Även om det fortfarande är arton dagar kvar till slutet av den engelska ligan har matchen en enorm specifik vikt: en seger för Liverpool skulle ge de röda 10 poäng före Manchester City och ge dem en inteckning i Premier League. Så här streamar du Manchester City - Liverpool.

Under de senaste fem dagarna i den engelska ligan har ställningarna vänts upp och ner. Liverpool har utnyttjat Citys tre nederlag för att ta sig upp på första plats med sju poängs försprång till Guardiolas mannar. I kvällens match möts två lag med helt olika fotbollsstilar. Liverpool spelar en superdynamisk fotboll och söker alltid efter snabb återhämtning av bollen. Guardiolas City föredrar däremot att styra tempot och dominera planen. Manchester City - Liverpool är framför allt Guardiola vs Klopp, två av de bästa tränarna i världen i sin generation. Så här ser du Manchester City - Liverpool live streamat gratis på SkyGo.

Manchester City - Liverpool: var du kan se matchen på TV och program

Premiärligan är exklusiv för Sky som sänder matchen ikväll på SkySport Uno (201) och SkySport Football (203). Avspark är planerad till 21:00, med TV-avsnittet startar några minuter tidigare.


Så ser du Manchester City - Liverpool streamat på SkyGo

Redan missat Serie A? Var inte rädd, Premier League är här för att hålla oss sällskap. Medan den italienska ligan har gått på semester fortsätter man i England att spela och ikväll spelas en av säsongens stora matcher: Manchester City - Liverpool. Första matchen slutade 0-0 och City behöver en seger för att fortsätta sina förhoppningar om att vinna ligan. Matchen kommer att sändas på SkySport: om du inte är hemma har du möjlighet att se Manchester City - Liverpool streaming på SkyGo. För att använda SkyGo (här finns en guide för att konfigurera plattformen) måste du vara Sky-abonnent och använda en av de enheter som stöds (smartphone, dator, surfplatta). Om du aldrig har installerat SkyGo på din enhet kan du ladda ner programmet från Skys webbplats eller från Google Play Store och App Store.

För att titta på Manchester City - Liverpool streaming måste du starta plattformen, ange dina Sky-kontouppgifter och klicka på "TV-kanaler". En sida öppnas med alla kanaler som är tillgängliga för streaming: bläddra ner till SkySport One eller SkySport Football och välj en av de två för att börja streama Manchester City - Liverpool. Njut av spelet, allihopa.


Lämna en kommentar