Så ser du Napoli – Lazio live streaming


Vid 20:30 möts Napoli - Lazio i den 20:e dagen av Serie A 2018/2019: så här ser du matchen i gratis live streaming

Napoli - Lazio är den stora matchen i den 20:e dagen av Serie A, den första i den andra halvleken. Ancelottis lag är på jakt efter en seger som skulle ge dem sex poäng upp till Juventus. Lazio å andra sidan behöver tre poäng för att behålla fjärdeplatsen och gå om Roma. Så här ser du Napoli mot Lazio live i streaming.

Napoli och Lazio har några problem med sina laguppställningar. Koulibaly, Insigne och Allan är fortfarande avstängda, Hamsik är borta med en skada och Lazio saknar Marusic, som också är avstängd. De tre poängen är avgörande för Napoli, men de måste vara försiktiga så att de inte blir för utsatta i försvaret eftersom Lazio är livsfarliga när de kan komma igång snabbt. Inzaghis lag kommer att försöka få fram bollen och få fram bollen till Immobile eller Milinkovic-Savic. Det kommer att bli en mycket underhållande match som kan leda till vilket resultat som helst. Så här ser du Napoli-Lazio live på SkyGo.

Napoli-Lazio: var du ser på TV och schema

Avspark för Napoli-Lazio är satt till 20:30, men anslutningen startar klockan 19:30. Matchen kommer att sändas av Sky på SkySport Uno (201) och SkySport Serie A (202). Matchen kan också ses på Sky's digitala markbundna kanaler.


Hur man ser Napoli mot Lazio i streaming på SkyGo

De som inte kan se matchen på TV eller på stadion kan streama den live via sin dator, smartphone eller surfplatta. Matchen kommer också att sändas på SkyGo, Skys onlineplattform. För att kunna använda SkyGo måste du vara abonnent på satellitföretaget, ha ett Sky-konto och använda en av de enheter som stöds. SkyGo kan laddas ner gratis från Sky's webbplats eller från Google Play Store och App Store. När du har installerat appen måste du konfigurera SkyGo.

När du har slutfört dessa inledande steg kan du starta SkyGo och se Napoli - Lazio live streaming. För att göra detta går du in på SkyGo, anger dina Sky-kontouppgifter och klickar sedan på TV-kanaler. En skärm öppnas med alla Sky-kanaler som är tillgängliga för streaming och om du rullar nedåt hittar du SkySport Uno och SkySport Serie A. För att titta på Napoli - Lazio i streaming väljer du bara en av kanalerna och trycker på "Play"-ikonen: om några sekunder startar live streamingen av matchen. Njut av matchen!

Om du inte har SkyGo, men inte vill missa matchen, kan du följa Napoli - Lazio live på Virgilio Sport.


Lämna en kommentar