Amazon Echo Input för Alexa kommer till Italien: vad det är och hur det fungerar

#


Med fyra mikrofoner förvandlas en Bluetooth-högtalare till en smart högtalare. Du kan använda Alexa-färdigheter och styra ditt smarta hem

Sortimentet av Echo-produkter som finns tillgängliga i Italien har utökats ytterligare. Efter lanseringen av Alexa och Amazon Echo, Amazon Echo Dot och Amazon Echo Plus introducerar Steve Bezos företag Amazon Echo Input, den minsta enheten i serien som är utrustad med Alexas artificiella intelligens.

Sanningen är att det inte är en riktig smart högtalare som de som lanserades för några månader sedan, men det är fortfarande en enhet som låter dig interagera med Amazons röstassistent och ger dig alla dess färdigheter och möjligheten att styra smarta hem-enheter (som glödlampor, termostater, smarta klockor och dussintals andra kompatibla enheter).

Vad är Amazon Echo Input

Amazons Echo Input är, som namnet antyder, en enhet som du kan ansluta till Bluetooth-högtalare som du redan äger via 3,5 mm-hörlursuttaget och på så sätt ge dem Alexa-funktioner. Som vi sa är det inte en smart högtalare, utan en intelligent mikrofon som kan lyssna på allt vi säger tack vare de fyra riktmikrofonerna och analysera det tack vare Alexas algoritmer för artificiell intelligens. Röstassistenten kommer istället att använda komponenterna i högtalaren som Echo Input är ansluten till för att tala till oss, och blir därmed i alla avseenden en smart högtalare som Echo Dot eller Echo.


Kostnad och tillgänglighet i Italien Amazon Echo Input

Som nämnts finns Echo Input redan tillgänglig och kan köpas i Amazon-butiken till ett pris av 39 euro. Amazon Prime-användare får gratis leverans under en dag.


Lämna en kommentar