Appar och tricks för att använda iPhone emoji på Android


I den här artikeln förklarar vi hur du får iPhone emoji på din Android-smartphone: här är alla sätt att få dem enkelt.

Du behöver inte bry dig om webbläsarens sökmotorer för att inse hur emoji har utvecklats under åren och gradvis blivit ikoner som berättar om alla höjdpunkter i våra liv och känslor. Räck upp handen om du aldrig har använt en emoji i ditt liv! Svårt, till och med för dem som älskar den mest koncisa och kortfattade kommunikationen på nätet. Och vem har inte tillbringat lite tid med att bläddra igenom alla emojis i olika appar och försöka tyda deras olika betydelser för att sedan välja den mest lämpliga för tillfället... Det finns inte mycket du kan göra åt det: emoji-universumet är lika fascinerande som det är varierat. Det finns de som av lathet eller för att det ska gå snabbt använder samma emoji utan att någonsin försöka upptäcka de andra, men det finns också de som älskar att vidga sina vyer och som inte kan vänta på att få utöka hela den visuella kommunikationssfären som följer med och förstärker orden i våra meddelanden på nätet. På tal om parallella världar och universum: Om du har en smartphone med Android-operativsystem men vill prova att använda de emojis som iPhones har finns det några appar och program som är perfekta för dig. Här är hur du enkelt och intuitivt kan få iPhone-emoji på Android.

Hur du får iPhone-emoji på Android: några metoder

För att börja utforska den magiska världen av iOS-emoji kan du välja mellan två olika metoder. Den första fungerar utan att du behöver rota enheten, det vill säga utan upplåsningsproceduren som gör att du kan kringgå alla begränsningar som nekar tillgång till vissa delar av telefonens system. Den andra metoden för att få iPhone emoji på Android kräver att appen installeras för att ha root-rättigheter, så att du kan få tillgång till inställningarna i din smartphone.


Nya iPhone emoji på Android utan root

Om du föredrar att följa den första metoden och inte gå in för att roota din telefon för att få iPhone emoji på ditt Android-system kan du välja några appar som är lätta att installera. Kontrollera först att din Android-enhet stöder installation av appar från okända källor. Gå till "Inställningar" och klicka på "Säkerhet och sekretess", "Mer", "Installera okända appar". Appen Emoji Font 3 är en av de mest populära apparna som ger dig nya emoji- och texttypsnitt som du kan använda på din Android-telefon. Observera dock att appen endast fungerar på vissa Android-enheter, t.ex. Samsung Galaxy och HTC Sense och One. Det finns dock liknande appar som zFont 3 Android, som gör att du kan ladda ner Android-texttypsnitt och emojis utan att ha en rotad enhet och som är kompatibel för: Samsung, Vivo, Oppo, Huawei och Realme.

En annan populär app för Android-smartphones som är utformad för att återskapa designen och emojis från tangentbordet på Apple-enheter som iPhone är Green Apple Keyboard, som är mycket lätt att använda och funktionell. När du har valt den app som passar dig kontrollerar du att du också har Gboard, Googles tangentbord, installerat, annars går du till Google Play Store och fortsätter med installationen. Detta är ett högpresterande tangentbord som även innehåller alternativ för att hitta och skriva emojis och skapa klistermärken som du kan lägga till i dina selfies.


Iphone emoji på Android med rotbehörighet

Ett annat sätt att få iPhone emoji på Android är att installera vissa appar som kräver root-funktionalitet för att enheten ska fungera fullt ut. Detta är ett val, att roota Android, som ger dig ett verkligt herravälde över din enhet som du kan anpassa efter dina önskemål, med möjlighet att använda system och appar som annars inte skulle fungera.

Håll i minnet att detta är ett förfarande som kan upphäva garantin för din enhet och att det är viktigt att utföra det på bästa möjliga sätt och vara försiktig med eventuell spionprogramvara, virus etc. som kan påverka din enhet.

Vi rekommenderar också att du installerar Magisk Manager eller SuperSU, en programvara som när den är rotad låter dig hantera behörigheter för olika appar och bestämma vilka appar som får tillgång till systemet. En annan app är Filhanteraren som gör det lättare att hantera filer och mappar på enheten. Men hur får man iPhone-emoji på Android med den här metoden? Efter introduktionen är det dags att utforska enhetens fulla potential när det gäller kreativitet och emojis.

Vi börjar med iFont-appen, där du kan importera en .ttf-fil som innehåller alla iOS 11-emojis. För att använda emojin måste du öppna Gboard-tangentbordet i dina meddelandeappar och ställa in det som standard för att se den mytomspunna emoji du har letat efter dyka upp på magisk väg! Om du letar efter en annan app för att installera ett nytt emoji-paket är Emoji Switcher, som är mycket lik den tidigare appen. Det här är alla appar som du bör prova för att utöka din emoji-värld.

Lämna en kommentar