Datingappar: här är de mest populära

#


Om du letar efter en själsfrände eller vill träffa nya människor ska du läsa den här artikeln. Här hittar du en detaljerad lista över de bästa dejtingapparna att ladda ner.

Datingappar är ett utmärkt sätt att träffa fler och fler människor och knyta nya band.I den tekniska tidsåldern behöver du inte längre förlita dig på vänner och bekanta för att träffa nya människor och, varför inte, kanske din själsfrände. Datingappar är utformade för att sätta dig i kontakt med potentiella partners som annars aldrig skulle hitta kärleken eftersom de befinner sig långt från din vanliga vänkrets. Med Libero Tecnologia kan du ta reda på vilka som är de bästa dejtingapparna för tillfället och göra dig redo att inleda ditt nästa förhållande!

Top 5 bästa dejtingappar

Till skillnad från sina föregångare som webbplatser och chattrum är moderna dejtingappar mycket säkrare och mer tillförlitliga, och i de flesta fall besöks de av personer som verkligen vill inleda ett stabilt kärleksförhållande. Under de senaste åren har fler och fler italienare valt att använda en dejtingapp för att hitta sitt livs kärlek. Men hur väljer du bland de hundratals appar som finns tillgängliga? Här är en lista över de bästa dejtingapparna!

1. Tinder

Om du är ute efter lite kul och vill träffa nya människor utan alltför mycket engagemang är Tinder definitivt något för dig. Appen är en av de mest populära i världen och dess styrka ligger i dess enkla och intuitiva matchningssystem. När du har registrerat dig på Tinder visar algoritmen dig en rad profiler som du kan vara intresserad av. Svep helt enkelt åt vänster för att avvisa användaren eller åt höger för att gilla honom eller henne, och om du vill veta mer om en person klickar du bara på dennes profilbild och läser en kort biografi. Appen är gratis men har också en rad betalfunktioner via en Tinder Plus-prenumeration, som gör att du kan öka dina visningar.

2. Lovoo

Lovoo är en annan ledande app för att träffa kärleken. När du har registrerat dig gratis kommer appen att föreslå en lista med personer som du antingen kan betygsätta positivt (hjärtknapp) eller avfärda som ointressanta (X-knapp). Om du är osäker kan du trycka på fotot och gå till deras profil, se andra foton som de har laddat upp och läsa mer information. I menyn längst ner på sidan kan du också anpassa din sökning genom att ange till exempel kön, ålder och geografiskt område. Lovoo låter dig också skicka 3 gratis chattförfrågningar per dag; för obegränsade förfrågningar och ytterligare funktioner måste du prenumerera på Lovoo Vip.

3. Meetic

Meetic är en mycket populär dejtingapp som skiljer sig från de andra genom att du kan anpassa din profil och har bättre interaktionsverktyg. När du har registrerat dig måste du svara på några personliga frågor som hjälper andra att lära känna dig bättre, varefter algoritmen föreslår en lista med personer som du kan utvärdera: förutom den gröna knappen för att gilla och det röda krysset för att avvisa en friare kan du välja den lila blixten för att visa att det är kärlek vid första ögonkastet.

4. Happn

Happn är en dejtingapp för sanna drömmare. Programvaran är utformad för att hitta de människor du möter under dagen: så länge ni båda är kunder i appen kan du med hjälp av GPS-spåraren välja profilen på dem som fångar ditt intresse, även om det bara är för en kort tid i tunnelbanan. Den här originella appen erbjuder också möjligheten att chatta med användare även om de inte gillar varandra, att skicka ett röstmeddelande eller till och med en sång: tack vare Happn kan du säga adjö till bortkastade möjligheter.

5. Bumble

Bumble är en mycket innovativ app som är utformad speciellt för kvinnor. Till skillnad från andra appar räcker det inte med en enkel matchning för att inleda en chatt: om det finns en kompatibilitet kan endast kvinnan ta det första steget, vilket eliminerar risken för påträngande friare och irriterande förfrågningar. Dessutom är den här appen inte bara avsedd för kärleksdejting utan, med tanke på de bredare sökfunktionerna, är den också utformad för att skapa vänskapliga eller professionella relationer.


Andra dejtingappar

Inom de klassiska dejtingapparna som listas ovan har ett antal appar också utvecklats specifikt för homosexuella användare. Grindr är en av de mest populära apparna i hbt-världen och är utformad för män som söker partners av samma kön. Grindrs rosa motsvarighet är utan tvekan Only women, som används av kvinnor och flickor som söker en kvinnlig partner. Dessa appar fungerar på samma sätt som alla andra dejtingappar.


Lämna en kommentar