FIFA 21 Allmänna värden: Messi är starkare än Cristiano Ronaldo


Här är de starkaste spelarna enligt FIFA 21:s utvärderingskommitté

Enligt FIFA 21 är argentinaren Leo Messi den starkaste fotbollsspelaren under den kommande säsongen, Argentinaren Leo Messi, offensiv mittfältare i Futbol Club Barcelona, som med 93 poäng har ett högre "totalt" värde än portugisen Cristiano Ronaldo, som som alla vet är spjutspetsen i "Piemonte Calcio" och som enligt Electronic Arts är värd en poäng mindre än Messi: 91.

I världens 100 bästa spelare är Messi enligt Electronic Arts "Ratings Committee" värd en smula mer än Ronaldo och den tredjeplacerade Robert Lewandowski, som har ett totalvärde på 91, tillsammans med Kevin De Bruyne, Neymar och Jan Oblak. Den spelare som är på frammarsch är dock unge Kylian Mbappé från Paris Saint-Germain, som har ett FIFA 21 Overall-betyg på 90, vilket är en mer än förra året, och som anses vara den åttonde bästa spelaren i världen och som också är en FIFA 21-utmärkelse i år.

FIFA 21: Messi vs Ronaldo

FIFA Overall-resultatet är en sammanvägning av sex olika betyg: snabbhet, skytte, passningsspel, dribblingsförmåga, försvar och fysik. Lionel Messi fick 85, 92, 91, 95, 38 och 65 poäng för vart och ett av dessa värden. Cristiano Ronaldo däremot fick betygen 89, 93, 81, 89, 35 och 77.

Enligt utvärderingskommittén har Ronaldo överlägsna offensiva färdigheter jämfört med Messi, men Messi är en mer komplett spelare på grund av sina överlägsna dribblingar och något bättre defensiva färdigheter. Una valutazione, tutto sommato, non campata in aria ma che non mancherà di suscitare polemiche tra i fan dei due top player del calcio mondiale.


FIFA 21 Overall: la Top 10

Ma non ci saranno solo Lionel Messi e Cristiano Ronaldo a scendere sul campo da gioco virtuale di FIFA 21. Il gioco calcistico di EA, infatti, conta la bellezza di 17.000 giocatori in 900 squadre. I migliori dieci sono loro:

  1. Leo Messi (Barcellona) – 93
  2. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 92
  3. Robert Lewandowski (Bayern Monaco) – 91
  4. Kevin de Bruyne (Manchester City) – 91
  5. Neymar (PSG) – 91
  6. Jan Oblak (Atletico Madrid) – 91
  7. Virgil Van Dijk (Liverpool) – 90
  8. Kylian Mbappé (PSG) – 90
  9. Mohamed Salah (Liverpool) – 90
  10. Sadio Mane (Liverpool) – 90

Lämna en kommentar