HBO GO vs. HBO NU: Vad är skillnaden?

Det är möjligt att strömma filmer, serier och specialerbjudanden från HBO-innehållsbiblioteket på valfri appaktiverad enhet - vare sig det är en telefon, bärbar dator, smart-TV, streaming-stick eller digitalbox. Allt du behöver är en av HBO: s två streamingtjänster: HBO NOW eller HBO GO.

Lifewire


Övergripande resultat

HBO NU

 • En fristående streamingtjänst.

 • Få åtkomst till allt HBO-innehåll.

 • Påminner om tittarhistorik och fortsätter spela där du slutade.

HBO GO

 • Kräver en HBO-kabel eller satellitprenumeration.

 • Få åtkomst till allt HBO-innehåll.

 • Påminner om tittarhistorik och fortsätter spela där du slutade.

Den enda viktiga skillnaden mellan HBO NU och HBO GO är att HBO GO är för personer som har HBO-abonnemang via sin kabel- eller satellitleverantör. Prenumerationer är också tillgängliga via Amazon Prime. HBO NU, å andra sidan, är tillgängligt för alla, ungefär som Netflix eller Hulu.

Om du har ett HBO-abonnemang kan du använda HBO GO för att titta på HBO-program och filmer på din telefon, surfplatta, dator eller annan appaktiverad enhet. Om du inte har en prenumeration finns det inget sätt att få HBO GO. Det är därför HBO NOW är idealisk för kabelskärare.

Ett problem för kabelskärare är att det finns många tjänster, inklusive kabelbyten som Sling TV och allmänna streamingtjänster som Netflix, att det är lätt att betala lika mycket eller mer för streamingtjänster än för kabel.

Pris: Beror på kostnaden för kabelpaketet

HBO NU

 • $ 14.99 per månad.

HBO GO

 • Ingår med en premiumkabel- eller satellitprenumeration.

Lite dyrare än Netflix kostar HBO NU 14.99 USD per månad. Det kan spara pengar jämfört med kostnaden för ett premiumkabelabonnemang. Du måste dock ta hänsyn till fördelarna med kabel-TV (och andra kanaler och DVR-funktioner som finns med den) när du bedömer det totala värdet av HBO NOW vs. HBO GO.


Åtkomst: Alla, var som helst kontra kabelprenumeranter

HBO NU

 • En fristående streamingtjänst som inte kräver ett befintligt kabel- eller satellitpaket.

HBO GO

 • Kräver en HBO-kabel- eller satellitprenumeration via en kabelleverantör, satellit-TV-leverantör eller Amazon Prime.

HBO NOW-appen kan laddas ner på en Roku, Amazon Fire TV eller annan streaming-enhet och ses på en TV eller mobil enhet.

HBO GO kan också visas på vilken enhet som helst med appen, men den finns bara för betalda kabelabonnenter. Den är endast tillgänglig för personer som prenumererar på HBO via ett kabel- eller satellitpaket. Om du har ett HBO-abonnemang är HBO GO gratis. Om du inte har en HBO-prenumeration är HBO GO inte ett alternativ.


Innehåll: Samma innehåll, olika prenumerationer

HBO NU

 • Samma innehåll som HBO, men utan live-flöde.

HBO GO

 • Samma innehåll som HBO, men utan live-flöde.

HBO NOW och HBO GO innehåller samma innehåll. Det inkluderar alla HBO: s originalshow från The Sopranos till Game of Thrones. Den innehåller också alla filmer som HBO för närvarande har rätt att sända och strömma.

HBO NOW och HBO GO inkluderar inte en liveström från HBO-kanalen. De flesta program blir tillgängliga för att strömma i tjänsten ungefär när en show sänds på HBO-kanalen, men det finns inget alternativ att titta på en livestream av kanalen.

HBO lägger till nya filmer och roterar ut äldre filmer varje månad under hela året. Tillsammans med nyligen släppta filmer som inte finns på andra streamingtjänster inkluderar HBO regelbundet äldre filmer i sin rotation. För mer information om tillgänglighet av film, kolla in HBO: s lista över nya utgåvor.

Slutlig dom: Skaffa HBO NU om du inte har kabel

Eftersom HBO NU endast ger tillgång till HBO-innehåll faller det i en kategori som liknar streamingtjänster som CBS All Access. Dessa typer av enkanalabonnemang kan bygga upp dina underhållningsräkningar. Överklagandet beror på din smak och preferens. För många kabelskärare är HBO värt att betala $ 15 per månad.

Hämta för:

Android Amazon Prime Roku

Lämna en kommentar