Huawei P Smat, funktioner, pris, releasedatum i Italien

#


Huawei presenterar en ny enhet i P-serien: ombord finns Kirin 659, 3 GB RAM och 32 GB internminne. Tillgänglig för 259 euro

I väntan på att få se Huaweis nya toppmodell, som troligen kommer att lanseras under Mobile World Congress 2018, fortsätter det kinesiska företaget att producera smartphones för mellanklassen. Efter Mate 10 Lite är det nu tur för Huawei P Smart, en telefon med en 18:9-skärm och dubbla bakre kameror.

Funktionerna är mycket lika andra enheter som Huawei har producerat i samma prisklass, men det som är speciellt är den 5,65-tums skärm utan kant. Huawei P Smart är ett nytt tillskott i företagets mellanklassortiment. Det är en värdig efterföljare till Huawei P8 Lite och Huawei P9 Lite, som var mycket framgångsrika i Italien. Huaweis strategi är nu mycket tydlig: att översvämma mellanklassen med så många enheter som möjligt för att få den största delen av marknaden.

Funktioner hos Huawei P Smart

Om man läser databladet för Huawei P Smart står det omedelbart klart att detta är en smartphone i mellanklassen som syftar till att uppfylla kraven från användare som letar efter en prisvärd telefon. Det är en enhet som inte är något exceptionellt, men den gör jobbet perfekt. Huawei P Smart har en 5,65-tums skärm med ett bildförhållande på 18:9 (som alla enheter som kommer ut 2018) och en upplösning på 2160×1080 pixlar. Under skärmen hittar vi ett Kirin 659-chipset, 3 GB RAM och 32 GB intern lagring, som kan utökas upp till 256 GB med ett microSD-kort. På baksidan finns en dubbel kamera med en 13-megapixelsensor och en 2-megapixelsensor. Den främre sensorn är på 8 megapixel och har också en bokeh-effekt. 3000mAh batteri. Den kommer att släppas på marknaden med Android Oreo 8.0, anpassat med Emui 8.0.

Huawei P Smart har smarta funktioner som gör det möjligt för användaren att utföra två åtgärder samtidigt. Tack vare den delade skärmen kommer det att vara möjligt att svara på ett WhatsApp-meddelande samtidigt som du tittar på en YouTube-video eller tar en bild medan du surfar på Facebook.


Huawei P Smart pris och lanseringsdatum

Huawei P Smart kommer att finnas tillgänglig på marknaden från slutet av januari till ett pris av €259. Finns i tre färger: svart, blått och guld.


Lämna en kommentar