Hur du hittar din Sims registreringskod

Hittar du inte din registreringskod för The Sims 3 eller Sims 4? Det finns några olika sätt att få den produktnyckel du behöver för att installera spelet.

Informationen i den här artikeln gäller alla The Sims-spel och expansionspaket för Windows och Mac.


Hur du hittar din Sims registreringskod

En registreringsnyckel kommer med varje exemplar av The Sims för PC. Om du har tappat bort ditt spelfall har du några alternativ om du tidigare har installerat spelet:

 1. Om du registrerade ditt spel på The Sims webbplats kan du kontrollera din profil för de nycklar du har registrerat.

 2. Ladda ner en gratis produktnyckelfinnare eller använd en kommersiell nyckelfinnare om de gratis inte fungerar. I de flesta av dessa program kan du kopiera eller exportera nyckeln så att du kan spara den någon annanstans om du någonsin behöver den igen i framtiden.

  Även om du kan hitta Sims 3-registreringskodgeneratorer och andra keygen-program online, är det olagligt att använda produktnycklar från sådana webbplatser.

 3. Windows-användare kan öppna Windows-registret för att hitta koden. För The Sims, se i HKEY_LOCAL_MACHINE Software Electronic Arts Maxis The Sims ergc . För andra titlar, ersätt registernyckeln "The Sims" med en annan titel, till exempel "The Sims Livin 'Large" eller "The Sims House Party." På höger sida letar du efter ett värde som heter Standard och dubbelklicka på den för att se registreringsnyckeln.

  Gör inga onödiga ändringar i Windows-registret eftersom det kan skada din dator.

 4. Mac-användare kan hitta sin registreringsnyckel med Mac Terminal (tillgänglig via Finder > Utilities > terminal). Om du till exempel vill hitta nyckeln till The Sim 3, anger du följande kommando:

  cat Library / Preferences / The Sims 3 Preferences / system.r

 5. Om du använder Origin-spelplattformen, gå in på Mitt spelbibliotek och högerklicka på Sims-spelikonen. Välja Visa spelinformation för att hitta koden under Produktkod sektion.

 6. Om allt annat misslyckas, kontakta Electronic Arts eller återförsäljaren som sålde spelet för dig om en nyckelbyte.

Tips för lagring av produktnycklar och serienummer

När du har hittat produktnyckeln rekommenderas det att förvara den någonstans säker om du skulle behöva den igen. Här är några tips:

 • Skicka ett e-postmeddelande till dig själv med nyckeln.
 • Skriv nyckeln direkt på CD: n.
 • Skriv det i manualen.
 • Lagra den i en lösenordshanterare.
 • Spara den i en textfil på din dator eller en flash-enhet.
 • Spara den i en anteckningsapp på din telefon eller dator.