Hur får man Best Buy Studentrabatt

Vad att veta

 • Om du för närvarande är inskriven på en kvalificerad skola kan du spara pengar på utsedda datorer, TV-apparater och tillbehör på Best Buy.
 • Behörigheten är mycket specifik: Du måste vara minst 18 år och vara inskriven på en amerikansk titel IV-ackrediterad skola.
 • Best Buy använder en identitetsverifieringstjänst som heter SheerID för att verifiera att du faktiskt är registrerad där du säger att du är.

Den här artikeln förklarar hur du registrerar dig och använder en djuprabatt från Best Buy om du är student, plus vad du ska göra om verifieringsprocessen misslyckas. Riktlinjer för behörighet finns längst ner.


Hur du registrerar dig för bästa rabatt på studenter

Att registrera sig för Best Buy-studentrabatten är inte mycket svårare än att registrera sig för ett vanligt Best Buy-konto. Den enda skillnaden är att du måste ge lite extra information, till exempel var du går i skolan, och du kan också behöva ladda upp bevis.

 1. Navigera till webbplatsen Best Buy Student Deals och klicka Registrera dig för erbjudanden.

 2. Ange din Best Buy-e-postadress och lösenord och klicka Logga in.

  Klicka på om du inte redan har ett Best Buy-konto Google för att logga in med ditt Google-konto eller Skapa en för att skapa ett nytt konto.

 3. Ange din information och klicka Registrera dig.

  Om systemet inte kan verifiera din registrering kan det fråga dig verifiera manuellt. Ladda i så fall upp dina stödjande dokument och vänta på den manuella verifieringen.

 4. Klicka Få dina studenterbjudanden.

 5. Ditt konto är nu klart att börja använda rabatterbjudanden för Best Buy-studenter. Vänta antingen på din första studentrabatt via e-post eller kolla in din medlemsbelöningssida på Best Buy-webbplatsen.

Hur du använder din Best Buy Studentrabatt

Till skillnad från många studentrabatter är Best Buy-studentrabatten inte automatisk. Det gäller bara för specifika artiklar, och det fungerar mer som en kupong som du måste klippa och lämna in än en vanlig rabatt.

Den grundläggande processen kräver att du använder sidan Medlemserbjudanden för att hitta en artikel som är berättigad till rabatten, lägga till varan i din kundvagn och klicka sedan på knappen Apply under kassan för att faktiskt få rabatten.

Så här ser processen ut från början till slut:

 1. Navigera till webbplatsen Best Buy Membership Offers.

 2. Leta reda på en produkt du vill köpa och klicka Utforska.

  Se till att erbjudandet har Studentavtal ikon. Andra erbjudanden är bara försäljningsartiklar som är tillgängliga för alla medlemmar.

 3. Kontrollera att objektet har taggen Student Deals och klicka Lägg till i varukorg.

 4. Klicka Gå till kundvagnen om du är klar att handla.

 5. Verifiera artiklarna i din kundvagn, välj om du vill hämta eller få den skickad och klicka Till Kassan när du är redo.

  Din studentrabatt visas inte på den här sidan.

 6. Ange din adress och klicka Fortsätt till betalningsinformation.

 7. Leta efter avsnittet My Best Buy Erbjudanden och belöningar och klicka tillämpas.

  Om du hoppar över det här steget får du inte din studentrabatt.

 8. Kontrollera att din rabatt har tillämpats och klicka Placera din beställning.

 9. Gå tillbaka till webbplatsen Best Buy Membership Offers nästa gång du vill använda din studentrabatt.


Vem är berättigad till studentrabatten för bästa köp?

Kraven på Best Buy-studentrabatten är specifika, så det är lätt att avgöra om du kvalificerar dig eller inte. Om du för närvarande är inskriven på ett ackrediterat högskola eller universitet i USA och du är minst 18 år, kvalificerar du dig.

Fyra år universitet, högskolor och andra ackrediterade institutioner räknas alla, så länge de är ackrediterade i USA. Om du inte är säker på om din skola kvalificerar sig kan du använda webbplatsen Federal Student Aid för att kontrollera om den är ackrediterad avdelning IV.


Vad ger dig Best Buy Studentrabatt?

Best Buy-studentrabatten ger dig tillgång till djupa rabatter på datorer, tv-apparater och en mängd annan elektronik. Det finns inget standardrabattbelopp, men du kan vanligtvis förvänta dig att spara hundratals dollar på stora biljettartiklar som datorer och tv-apparater.

Den andra skillnaden mellan Best Buy-studentrabattprogrammet och andra studentrabatter är att du inte får rabatt på allt. För att dra nytta av din rabatt kan du antingen titta igenom en lista med erbjudanden på webbplatsen Best Buy Member Offers eller vänta på den månatliga e-postadressen för Student Deals.

Hur verifierar Best Buy studentinmälan?

Best Buy använder en identitetsverifieringstjänst som heter SheerID för att verifiera att du är registrerad där du säger att du är registrerad. Det här är samma tjänst som Amazon, Spotify, Nike och många andra stora namn använder. Om du redan har registrerat dig för en Amazon-rabatt eller Spotify-studentrabatt är du redo att gå till en Best Buy-studentrabatt.

När SheerID inte automatiskt kan verifiera din registrering kan du ladda upp stödjande dokumentation. För att den här processen ska fungera måste du skanna ditt student-ID eller ha tillgång till dokument som ditt nuvarande klassschema eller ett officiellt anmälningsbrev om du inte har börjat skolan ännu.

Vad ska jag göra när den automatiska verifieringen misslyckas

När vi testade Best Bays studentrabattprogram, fann vi att det automatiskt gav tillgång till studentrabatter så snart vi registrerade oss. I händelse av att systemet inte kan verifiera din registrering på ett kvalificerat högskola eller universitet, måste du tillhandahålla bevis på din registrering.

Best Buy använder SheerID för verifiering av registrering, så om webbplatsen uppmanar dig att tillhandahålla ytterligare information till SheerID är det normalt. Allt du behöver göra är att ladda upp stödjande dokument för att bevisa din registrering och sedan vänta på den manuella verifieringen.

Här är några av de typer av bevis som SheerID accepterar:

 • Nuvarande student-ID-kort
 • Aktuellt klassschema
 • Ett officiellt anmälningsbrev
 • Ett registreringskvitto
 • Alla officiella dokument från skolan som anger ditt namn och verifierar att du är inskriven

Om du fortfarande inte har tillgång till studentrabatten, även efter att ha tillhandahållit dokumentation manuellt, kontaktar du Best Buy kundsupport för ytterligare hjälp. Någon kan behöva behandla din ansökan manuellt.

Vad händer med din studentrabatt när du tar examen?

Best Buy-studentrabatten är endast tillgänglig om du är inskriven i en ackrediterad skola. Om du examen eller lämnar skolan av någon anledning är du inte längre berättigad till rabatten.

Till skillnad från andra företag som erbjuder studentrabatter har Best Buy inget specifikt förfarande för att tvinga dig att bekräfta din behörighet enligt ett vanligt schema.

Om Best Buy verkligen ber dig att verifiera och du inte längre är inskriven på ett kvalificerat högskola eller universitet, kommer ditt konto att nedgraderas till ett vanligt medlemskonto. Best Buy-medlemmar får fortfarande specialerbjudanden och erbjudanden varje månad, men de är inte berättigade till ytterligare studentrabatter.

Lämna en kommentar