Hur man lyssnar på Pandora-stationer offline

Om du är en Pandora-älskare rekommenderar vi att du gör dina spellistor tillgängliga offline. Att spara spellistor tar inte massor av lagringsutrymme på din enhet, och de är en fantastisk förmån när du inte har tillgång till internet men behöver några fantastiska låtar.

Instruktionerna i den här artikeln gäller Pandora-appen som körs på alla versioner av Android, iOS eller iPadOS.

Klaus Vedfelt / Getty Images


Hur man laddar ner musik för att lyssna offline

För att lyssna på dina Pandora-stationer offline måste du ha en betald prenumeration på Pandora Plus ($ 4.99 / månad) eller Pandora Premium ($ 9.99 / månad). För mer information om planer och priser, se Pandoras prenumerationsplaner.

Med Pandora Plus kan du lyssna på upp till fyra stationer offline. Pandora Premium stöder obegränsad offline spellistor. Om ditt konto är aktiverat för offlinelyssning är proceduren enkel. Så här aktiverar du offline-läge i Pandora-mobilappen:

  1. Tryck Profil.
  2. Tryck på inställningar ikonen (växeln).
  3. Tryck på Offlineläge skjutreglaget för att aktivera offline-läge.

När du aktiverar offline-läge beror innehållet som Pandora laddar ner till din mobila enhet på din prenumerationsnivå:

  • Pandora Plus: Pandora laddar ner dina tre bästa stationer (det vill säga de tre stationerna du har lyssnat mest på) och din Thumbprint Radio till din mobila enhet och gör dem tillgängliga offline.
  • Pandora Premium: Klicka på i Pandora-mobilappen Min samlingoch tryck sedan på Download bredvid de låtar du vill lyssna på offline.

Om din enhet tappar sin Wi-Fi-anslutning mitt i att ladda ner en låt sparar Pandora var du var i nedladdningen och fortsätter sedan nedladdningen när du är ansluten till internet igen.

Tips för att använda Pandora i offline-läge

Anslut din Android-enhet, iPad eller iPhone till Wi-Fi innan du synkroniserar stationer. Du kan ladda ner musik via en mobildataanslutning snarare än Wi-Fi, men du kommer att bränna igenom mycket data för att få allt nedladdat. Om du har möjlighet att ansluta till ett trådlöst nätverk bör du göra det. Du sparar tid eftersom Wi-Fi vanligtvis är snabbare än mobildata. Du kommer också att spara pengar eftersom du inte kommer att gå över datagränsen för din mobildataplan.

Den verkliga fördelen med Pandora i offline-läge att du har friheten att lyssna på musik även när du inte kan ansluta till internet. Oavsett om du befinner dig på ett flygplan, i en källare på kontoret, på en bilresa eller springer på leden, sparar Pandora dagen genom att ge dig de låtar du älskar utan att konsumera data.

Om du sätter Pandora i offline-läge manuellt, oavsett om din mobila enhet är ansluten till internet via Wi-Fi eller mobil, kommer du att njuta av din musik utan att använda någon nätverksbandbredd alls.


Lämna en kommentar