Hur man använder HBO nu offline

HBO Nu tillåter kabelskärare att strömma allt HBO-innehåll utan kabelabonnemang. Det finns inget alternativ att ladda ner HBO Now-program och filmer, men du kan fortfarande titta på HBO Now offline.

HBO: s nya streamingtjänst, HBO Max, tillåter användare att ladda ner program och filmer för offlinevisning.


Tillåter nu HBO offlinevisning?

HBO Nu erbjuder inte ett alternativ för offlinevisning via webbplatsen eller någon av de officiella apparna. Det betyder att det enda officiella sättet att titta på HBO Now är att strömma program och filmer när du är ansluten till ditt Wi-Fi-nätverk eller mobildataanslutning.

Om du vill titta på HBO-program och filmer offline med HBO Now är det enda alternativet att använda ett inspelningsverktyg från tredje part som PlayOn. Det finns en handfull alternativ tillgängliga, men ingen av dem stöds officiellt av HBO.

 • PlayOn Cloud: Fungerar för både Android- och iPhone-användare och kräver ingen extra hårdvara. Det kräver en liten avgift varje gång du spelar in något.
 • PlayOn Desktop: Fungerar för både Android- och iPhone-användare, men det kräver en Windows-dator för att spela in dina program och filmer. Mobilappen är gratis, men du måste betala för Windows-appen för att spela in.
 • iPhone TV-app: Med den här metoden kan du spela in program från din telefon utan att betala något. Det kräver dock att du registrerar dig för HBO Now via appen. Om du redan har ett abonnemang fungerar det inte.

Hur man spelar in HBO nu med PlayOn Cloud

PlayOn Cloud för Android och iOS låter användare spela in innehåll från alla streamingtjänster. Inspelningar sparas i molnet i bara sju dagar, men du kan ladda ner MP4-filerna till din dator. Så här spelar du in HBO-program och filmer med PlayOn Cloud-appen:

 1. Ladda ner och installera PlayOn Cloud-appen från Google Play eller Apple App Store.

 2. Starta PlayOn Cloud-appen och tryck på HBO nu.

 3. Ange ditt HBO Now-användarnamn och lösenord och tryck sedan på Logga in.

 4. Sök efter programmet eller filmen du vill spara för offlinevisning, eller välj en genre för att visa alla tillgängliga alternativ.

 5. Tryck Spela in. Du kommer att uppmanas att logga in på PlayOn eller skapa ett nytt konto om du inte redan har ett.

 6. Tryck Uppfattat. Snälla gör det!

 7. Välj ett inspelningskreditpaket och tryck på Fortsätta för att slutföra ditt köp.

 8. Showen eller filmen börjar spela. Inspelningen sker i realtid, så du måste slutföra streaming hela showen / filmen för att spara den. Du kan sedan ladda ner dina inspelningar de närmaste sju dagarna.


Hur man spelar in HBO nu med PlayOn Desktop

Om du vill spela in och streama på en dator måste du betala för premiumprenumerationen på PlayOn. Så här använder du HBO Now offline via PlayOn på en Windows-dator:

 1. Gå till PlayOn-nedladdningssidan och välj Gratis version.

 2. När du är klar med installationen av PlayOn startar du appen och stänger snabbstartsfönstret.

 3. Logga in på PlayOn. Du kan logga in med dina Facebook-referenser eller skapa ett nytt PlayOn-konto om du föredrar det.

 4. Välja Kanaler.

 5. Leta reda på och välj HBO nu.

 6. Välja Öppna Inställningar.

 7. Bläddra ner och välj Logga in bredvid HBO Now. Ange ditt HBO Now-användarnamn och lösenord och välj sedan tillämpas och OK för att stänga inställningsfönstret.

 8. Välj en show eller film som du vill titta offline och välj Spela in.


Hur man spelar in HBO nu med PlayOn Mobile

PlayOn-mobilappen (får inte konsumeras med PlayOn Cloud) är tillgänglig för Android och iOS, så du kan använda den på din iPhone, iPad, Android-telefon eller Android-surfplatta. Appen låter dig välja program och filmer du vill spela in, som sedan spelas in på din Windows-dator. Du kan sedan överföra program till din mobila enhet för att titta offline.

PlayOn-appen måste köras på din dator för att mobilappen ska fungera. Du kan initiera inspelningar från din telefon, men bara om appen körs på din dator. Så här använder du HBO Now offline på din telefon eller surfplatta med PlayOn:

 1. Ladda ner och installera PlayOn-appen på din mobila enhet.

 2. Öppna PlayOn-appen, vänta tills den ansluts till appen på din dator och tryck sedan lätt på Alla.

 3. Tryck HBO nu.

 4. Hitta programmet du vill titta offline och tryck på Spela in.

När du har spelat in några program eller filmer kan du överföra dem från din dator till din telefon. Media som lagras på din telefon kan spelas när som helst, utan att använda din mobildata, från Lokala medier fliken i PlayOn-appen.

Om du har överfört inspelningar från din dator till din telefon kan du titta på dem i appen PlayOn även om appen inte körs på din dator.

Titta på HBO nu offline med iPhone TV-appen

IPhone TV-appen är tillgänglig på iOS 12.3 och senare och låter dig spela in program för offlinevisning. Fångsten är att den här metoden endast är tillgänglig om du inte har en befintlig HBO Now-prenumeration. För att använda den här metoden, registrera dig helt enkelt för HBO Now via iPhone TV-appen, hitta en show som du vill titta offline och tryck på Download.

Den här metoden är inte tillgänglig om du har prenumererat på HBO Now via HBO Now-appen eller någon annan tjänst än iPhone TV-appen.

Lämna en kommentar