Hur man ser Djokovic – Caruso Roland Garros 2019 streaming


Finn ut var du kan se Djokovic - Caruso Roland Garros 2019 live streaming gratis på datorer, smartphones och surfplattor

En dröm som Salvatore Caruso, en 27-årig italiensk tennisspelare som för första gången i sin karriär har nått den tredje omgången i en Grand Slam-turnering (Roland Garros 2019), håller på att leva. Och nu har han möjlighet att spela mot nummer ett i världen på ATP-rankingen: Novak Djokovic. En omöjlig match på pappret, men ett utmärkt tillfälle för italienaren att bevisa att han inte har kommit hit nästan av en slump.

Caruso nådde huvudlottningen i Roland Garros 2019 genom kvalet och slog den unge spanjoren Munar i första omgången och fransmannen Simon, nummer 33 på ATP-rankingen, i den andra. En riktig bedrift för en tennisspelare som hittills huvudsakligen deltagit i Challenger-turneringar. Utmaningen med Djokovic, en av favoriterna till att vinna turneringen i Paris, är mycket komplicerad: världstvåan kommer till Roland Garros i en av sina bästa stunder i form, med målet att fullborda Grand Slam.

Matchen mellan Djokovic och Caruso på Roland Garros 2019 är exklusivt för Eurosport, som kommer att sända matchen på en av sina kanaler: Eurosport 1 eller Eurosport 2. För fansen finns det även möjlighet att se Djokovic - Caruso streaming på Eurosport Player.

Djokovic - Caruso Roland Garros 2019: starttid

Matchen mellan Djokovic och Caruso är planerad att starta klockan 12:30, men kan komma att skjutas upp med några minuter.


Hur man ser Caruso - Djokovic Roland Garros 2019 streaming på Eurosport Player

En match på pappret omöjlig att vinna, men Roland Garros har de senaste åren gett oss stora överraskningar. Om du inte är hemma men inte vill missa utmaningen mellan Caruso och Djokovic har du möjlighet att se Roland Garros 2019 streamat på Eurosport Player, tv:s on-demand-plattform för sport.

För att få tillgång till Eurosport Player måste du vara prenumerant (månads- eller årsabonnent) och använda en enhet som stöds av plattformen (smartphone, surfplatta och dator). Eurosport Player-appen kan laddas ner från Google Play Store och App Store.

För att streama Djokovic - Caruso måste du logga in på Eurosport Player, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på "All Sports". I menyn som öppnas väljer du "Tennis" och klickar sedan på banderollen för den italienska tennisspelarens match: om några sekunder börjar streamingen av Djokovic - Caruso på Roland Garros 2019.


Lämna en kommentar