Så här ser du Australian Open 2019 live streaming


Från den 14 januari till den 27 januari hålls Australian Open i Melbourne, den första Grand Slam-turneringen 2019. Så här kan du följa matcherna i gratis streaming

Det är redan dags för fantastisk tennis: från den 14 januari till den 27 januari är Melbourne värd för Australian Open 2019, den första Grand Slam-turneringen. Detta är årets första stora evenemang och överraskningar väntar alltid runt hörnet. Det finns en stor förväntan på Nadals säsongsdebut, som fortfarande är borta med knäproblem, och för att se om Federer, vid 37 års ålder, kommer att kunna vinna ännu en Grand Slam-turnering.

Förhandsfavorit nummer ett är Novak Djokovic: sedan mitten av 2018 har serben återgått till tidigare års nivåer och verkar vara oslagbar på alla underlag. Efter att ha vunnit Wimbledon och US Open vill världstvåan fortsätta att vinna. Bland utomstående är alla ögon riktade mot de "fruktansvärda ungdomarna", den nya generationen av världstennis som kommer att ta över under de närmaste åren och som vill börja vinna viktiga troféer. Zverev, Tsitsipas (som kommer att utmana italienaren Berrettini) och Krygios kan vara överraskningar att satsa på. När det gäller italienarna kommer Fognini, Cecchinato, Seppi (finalist i Sydney förra veckan), Berrettini, Fabbiano, Travaglia och Vanni att vara med i lottningen. Så här ser du Australian Open 2019 i streaming.

Australian Open 2019: var du kan se matcherna på TV och schema

TV-rättigheterna till Australian Open 2019 har köpts av Eurosport, som kommer att sända alla matcher på onlineplattformen Eurosport Player. TV-bolaget har också två kanaler via satellit och digitalt (Eurosport 1 och Eurosport 2) där de viktigaste matcherna sänds. Under den första veckan kommer TV-anslutningen att starta kl. 01.00 italiensk tid och pågå till lunchtid. Finalen är planerad till den 27 januari kl. 9.00.


Hur man ser Australian Open 2019 live streaming på Eurosport Player

Eurosport Player är en videostreamingplattform som ägs av Eurosport där alla evenemang som programföretaget har förvärvat rättigheter till sänds live. Men det är inte allt. Tack vare on-demand-tjänsten är det möjligt att se uppskjutna matcher och motorlopp. Eurosport har förvärvat rättigheterna till Australian Open 2019 och kommer att sända alla matcher på sin onlineplattform. För att titta på Australian Open 2019 tennisstreaming måste du ha en prenumeration på Eurosport Player och använda en av de enheter som stöds. Ett månadsabonnemang kostar 7,99 euro, medan ett årsabonnemang kostar 49,99 euro.

När du har loggat in på plattformen med dina inloggningsuppgifter klickar du på menyn uppe till vänster och väljer sedan "Tennis". En ny sida öppnas med alla Australian Open 2019-matcher som streamas.


Hur du följer Australian Open 2019 live stream på SkyGo

Om du inte har ett abonnemang på Eurosport Player har du en annan möjlighet att se Australian Open 2019 live stream: SkyGo, Skys onlineplattform. Eurosports kanaler finns också tillgängliga via satellit. För att använda SkyGo måste du vara Sky-abonnent, ha ett Sky-konto och använda en av de enheter som stöds. När du har loggat in med dina inloggningsuppgifter måste du klicka på TV Channels och sedan välja Eurosport 1. Om några sekunder kommer kanalen att börja strömma och vi kan följa matcherna i Australian Open.

Lämna en kommentar