Hur man tittar på Australian Open Live Stream

Australian Open är årets första Grand Slam-tennisturnering, och du kan fånga varje ögonblick av midsommarhårdbanan från södra halvklotet utan att någonsin slå på din TV. Med sju omgångar tävlade under två veckor i slutet av januari och början av februari på hårdbanorna i Melbourne Park i Melbourne, Australien, är Australian Open tennisturnering typiskt det mest besökta Grand Slam-evenemanget varje år.


Hur man tittar på Australian Open

ESPN har sändningsrättigheterna för Australian Open, så kabel- och satellitprenumeranter kan strömma genom den officiella ESPN-webbplatsen. Om du har klippt sladden kan du strömma matchningar genom tjänster som Hulu With Live TV och YouTube TV.

För att strömma Australian Open behöver du en dator, dedikerad strömmande enhet eller telefon, en höghastighetsinternetanslutning och rätt tv-streamingapp.

Schemaöversikt

 • Första omgången: Januari 18, 2021
 • Plats: Melbourne Park, Melbourne, Australien
 • Stream: WatchESPN
 • Se hela Australia Open-schemat

Chaz Niell / Contributor / Getty Images Sport

Hur man streamer Australian Open från ESPN

Kabel- och satellitabonnenter har möjlighet att streama Australian Open via ESPN-webbplatsen eller WatchESPN-appen istället för att titta på en TV. Den officiella ESPN-webbplatsen gör det möjligt för prenumeranter att se gratis strömmar och tidigare inspelat innehåll som ursprungligen fanns på ESPN.

För att kunna använda WatchESPN på en Windows-, macOS- eller Linux-dator eller bärbar dator måste du ha en webbläsare som Chrome eller Firefox. Du behöver också en höghastighetsinternetanslutning och tillgång till inloggningsuppgifterna för en kabel- eller satellit-tv-prenumeration.

Så här streamer du Australian Open genom WatchESPN:

 1. Navigera till WatchESPN.com när Australian Open är i luften. Leta reda på spelaren som är märkt Australian Open och välj sedan Spela knapp.

 2. Välj din kabel- eller satellitleverantör.

 3. Logga in på ditt kabel- eller satellitkonto och välj sedan Logga in, Logga in, eller Fortsätta.

  Inloggningssidan du ser varierar beroende på din leverantör, men du måste alltid ange din kabel- eller satellitkonto-e-postadress och lösenord för att logga in.

 4. Om Australian Open-videon inte öppnas automatiskt efter att du loggat in, försök att återvända till ESPN-webbplatsen och klicka på uppspelningsknappen igen.


Vilka streamingtjänster inkluderar Australian Open?

Medan kabel- och satellitabonnenter är fria att strömma hela Australian Open via WatchESPN, har kabelskärare andra alternativ. Om du har klippt sladden är det bästa sättet att fånga Australian Open att prova en tv-streamingtjänst som inkluderar ESPN.

ESPN + -prenumeranter kan fånga en begränsad mängd av åtgärden via ESPN +.

TV-streamingtjänster fungerar på samma sätt som kabeltjänster, eftersom de låter dig titta på live-tv. Den enda skillnaden är att du strömmar den på din internetanslutna dator, telefon eller annan kompatibel strömningsenhet. Så om du har en TV-streamingtjänst som inkluderar ESPN kan du använda den för att strömma Australian Open.

Eftersom du behöver ESPN för att strömma Australian Open är det viktigt att välja en streamingtjänst som inkluderar den. Dessa är de mest populära streamingtjänsterna som ger dig tillgång till Australian Open:

 • Sling TV: Välj Sling Orange-planen om allt du bryr dig om är Australian Open, eftersom det inkluderar ESPN, ESPN2 och ESPN3. Kolla in Orange & Blue-planen för ännu fler kanaler.
 • YouTube TV: Denna tjänst inkluderar både ESPN och ESPN2 med basplanen.
 • Hulu med Live TV: Den här tjänsten ger tillgång till ESPN och ESPN2, och det finns inga förvirrande planer eller tillägg att hantera.
 • DirecTV nu: ESPN och ESPN2 ingår båda i varje plan, men det här är ett ganska dyrt alternativ.

Alla dessa tjänster erbjuder någon typ av gratis provperiod, så välj din favorit så kan du börja titta på Australian Open gratis. Prova till exempel en månads gratis testversion av Hulu.


Strömmande Australian Open på mobil, strömmande enhet och konsoler

Webbplatsen WatchESPN fungerar bäst på bärbara datorer och stationära datorer, men du kan fortfarande få tillgång till tjänsten från din telefon, surfplatta, spelkonsol och strömmande enheter som Roku och Apple TV. För att det ska fungera måste du ladda ner och installera ESPN-appen på din enhet.

Det här alternativet fungerar bara om du har en kabel- eller satellitprenumeration. Om du inte gör det, men ändå vill strömma Australian Open när du är på språng, måste du prenumerera på en streamingtjänst och sedan kolla in deras mobilapp.

Här är de appar du behöver för att strömma Australian Open via WatchESPN:

 • Android: ESPN på Google Play
 • iOS: ESPN i App Store
 • Amazon-enheter: ESPN på Amazon App Store
 • Årets: ESPN-kanal på Roku
 • PS4: ESPN i PlayStation Store
 • Xbox One: ESPN i Microsoft Store

Titta på Australian Open med en VPN

De flesta streamingtjänster som ger åtkomst till Australian Open är geografiskt låsta, vilket innebär att du bara kan komma åt dem om du befinner dig på en specifik fysisk plats. Om du befinner dig utanför det angivna området har du problem med att använda dessa alternativ för att strömma Australian Open.

Virtuella privata nätverk (VPN) är främst utformade med tanke på säkerhet, men de kan också användas för att förfalska din fysiska plats och få tillgång till streamingtjänster som annars inte skulle vara tillgängliga.

De 8 bästa VPN-tjänsteleverantörerna 2020

Lämna en kommentar