Hur man tittar på US Open Tennis Live Stream

US Open Tennis Championship är årets andra Grand Slam-tennisturnering, och du kan fånga varje ögonblick av åtgärden utan att någonsin slå på din TV. Med sju omgångar som spelats ut under två veckor på USTA National Tennis Center i Flushing Meadows, NY, är US Open en av de mest spännande tennishändelserna under säsongen.

ESPN har sändningsrättigheter för US Open, så kabel- och satellitprenumeranter kan strömma via den officiella WatchESPN-webbplatsen. Alla andra kan komma in på åtgärden genom en streamingtjänst som Hulu With Live TV eller YouTube TV. Allt du behöver är en enhet som en bärbar dator, surfplatta eller telefon, en höghastighetsinternetanslutning och rätt tv-streamingapp.

Schemaöversikt

 • Första omgången: Augusti 31, 2020
 • Plats: USTA Billie Jean King National Tennis Center, Flushing Meadows, NY
 • Stream: WatchESPN
 • Se hela US Open-schemat

Hur man streamer US Open från ESPN

Om du har ett kabel- eller satellitabonnemang men hellre vill streama US Open på en dator eller bärbar dator istället för att titta på din TV kan du använda webbplatsen WatchESPN för direktuppspelning. Denna webbplats ger fri tillgång till sportevenemang som sänds på ESPN och ESPN2.

Du kan använda WatchESPN på din Windows-, macOS- eller Linux-dator eller bärbar dator, så länge du har en webbläsare som Chrome eller Firefox som stöder streaming och en höghastighetsinternetanslutning. Det sista du behöver är en giltig kabel- eller satellitprenumeration eftersom den här webbplatsen endast är för betalande prenumeranter

Så här streamer du US Open via WatchESPN:

 1. Navigera till WatchESPN.com när US Open är i luften. Leta reda på spelaren som är märkt US Open och klicka på play-knappen.

  Om du ser din kabel- eller satellitleverantörs logotyp i det övre högra hörnet på sidan kanske du inte behöver logga in. Klicka på US Open-spelaren och livevideoen börjar spelas direkt om du var inloggad automatiskt.

 2. Välj din kabel- eller satellitleverantör.

 3. Logga in på ditt kabel- eller satellitkonto och klicka Logga in, Logga in, eller Fortsätta.

  Inloggningssidan du ser varierar beroende på din leverantör, men du måste alltid ange din kabel- eller satellitkonto-e-postadress och lösenord för att logga in.

 4. Om US Open-videon inte öppnas automatiskt, gå tillbaka till WatchESPN.com och klicka på uppspelningsknappen igen.

Vilka streamingtjänster inkluderar US Open?

Kabel- och satellitabonnenter kan streama US Open via WatchESPN med en kvalificerad prenumeration, men det är inte ett alternativ för kabelskärare. Det bästa sättet för kabelskärare att strömma US Open är att använda en tv-streamingtjänst. Om du föredrar kan du också fånga en del av åtgärden med separat ESPN + -prenumeration.

Anledningen till att TV-streamingtjänster är ett bra sätt för kabelskärare att titta på US Open är att de ger tillgång till samma direktsända TV-kanaler som du normalt skulle titta på via kabel eller satellit. Skillnaden är att du strömmar live-tv via en höghastighetsinternetanslutning istället för att titta via kabel eller satellit.

Eftersom US Open sänds på ESPN är det viktigt att välja en tjänst som inkluderar tillgång till ESPN. De flesta av dem har det, men det finns några anmärkningsvärda undantag.

Det här är de mest populära streamingtjänsterna som ger dig tillgång till US Open:

 • Sling TV: ESPN, ESPN2 och ESPN3 ingår alla i den prisvärda Sling Orange-planen. Detta är ett bra val om allt du bryr dig om är US Open.
 • YouTube TV: Denna tjänst inkluderar både ESPN och ESPN2 med basplanen.
 • Hulu med Live TV: Den här tjänsten ger tillgång till ESPN och ESPN2, och det finns inga förvirrande planer eller tillägg att hantera.
 • AT&T TV nu: ESPN och ESPN2 ingår båda i varje plan.

Alla dessa tjänster erbjuder någon typ av gratis provperiod, så välj din favorit så kan du börja titta på US Open gratis. Prova en månads gratis testversion av Hulu, till exempel eller en vecka med fuboTV gratis.


Streaming US Open på mobil, strömmande enhet och konsoler

WatchESPN är utformad för bärbara och stationära datorer, men du kan använda tjänsten på din telefon, surfplatta och till och med strömmande enheter, som Roku eller Apple TV, samt spelkonsoler. För att det ska hända måste du ladda ner ESPN-appen på din enhet.

Det här alternativet är endast tillgängligt om du har ett kabel- eller satellitabonnemang. ESPN-appen låter dig bara strömma liveevenemang som US Open om du prenumererar på kabel- eller satellit-TV. Om du inte gör det har alla streamingtjänster i föregående avsnitt också appar.

Här är de appar du behöver för att streama US Open via WatchESPN:

 • Android: ESPN
 • iOS: ESPN
 • Amazon-enheter: ESPN
 • Årets: ESPN
 • PS4: ESPN
 • Xbox One: ESPN

Lämna en kommentar