Hur OnePlus Nord 2 CE kommer att se ut och när den kommer


OnePlus Nord 2 CE, det kinesiska företagets nästa mellanklass-enhet, kommer snart: här är när och hur den kommer att se ut enligt den senaste informationen

OnePlus Nord 2 CE är en av många smartphones som kommer att släppas under de närmaste månaderna. Det kommer att bli många avslöjanden, eftersom CES och Mobile World Congress 2022 traditionellt är en viktig scen för tillverkare av konsumentelektronik, inklusive OnePlus.

Det kinesiska företaget kommer förmodligen att använda CES 2021 för att lansera OnePlus 10-serien, men först är det dags att avslöja mellanklassmodellen OnePlus Nord 2 CE, som väntas bli en något mindre kraftfull (men också billigare) version av OnePlus Nord 2. Nord 2 CE förväntas vara en något mindre kraftfull (men också billigare) version av OnePlus Nord 2, och den kommer att ärva ett val från sin föregångare, nämligen att vända sig till MediaTek för chipet: enligt de senaste ryktena kommer Nord 2 CE att ha en Dimensity 900 i stället för Qualcomms motsvarande chip, vilket vänder trenden från sin föregångare. Enligt de senaste ryktena kommer OnePlus Nord 2 CE att ha ett Dimensity 900-chip från MediaTek, vilket är ett steg uppåt från föregångaren Snapdragon 750G. Som ett resultat av detta bör OnePlus i mellanklassen ha bättre prestanda, tack vare de nya Cortex-A78-kärnorna från Arm och framför allt Mali-G78 GPU:n, som används i Galaxy S21 och den senaste Google Pixel 6.

Som skärm kommer OnePlus Nord 2 CE att ha en OLED-panel med en diagonal på 6,4 tum och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, 6 GB RAM (men vissa säger att 12 GB också kan erbjudas på den bäst utrustade varianten) och 128 eller 256 GB lagringsutrymme, medan det ännu inte är känt om det kommer att finnas möjlighet att utöka via microSD: den nuvarande smarttelefonen ger inte det alternativet.

Ryktena talar om en nästan oförändrad kameragrupp jämfört med den nuvarande smarttelefonen, åtminstone om man tittar på siffrorna eftersom vi inte kan gå in på fotokvaliteten. OnePlus Nord 2 CE kommer att ha en huvudkamera på 64 megapixel och två andra kameror, en ultravidvinkelkamera på 8 megapixel och troligen en makrokamera på 2 megapixel för bilder av motiv som befinner sig mycket nära smarttelefonen. På framsidan kommer det att finnas en selfiekamera med 16 megapixel.

Många förbättringar har gjorts när det gäller laddning, som enligt rykten kommer att öka från nuvarande 30 watt till 65 watt i OnePlus Nord 2 CE. Du kommer att kunna återfå autonomi mer än dubbelt så snabbt, vilket kommer att vara mycket användbart på dagar när det 4 500 mAh-batteri som kommer att integreras i fabriken kommer att vara "tajt". En liten sidoanmärkning som inte kommer att göra OnePlus-fans glada: precis som sin föregångare kommer OnePlus Nord 2 CE inte att ha någon fysisk lägesväljaromkopplare på chassit.

OnePlus Nord 2 CE, när den kommer

Enligt ryktena kommer OnePlus Nord 2 CE att presenteras i början av 2022, det spekuleras till och med i att den kommer att presenteras den 5 januari för att sedan fokusera på presentationen av toppmodellen OnePlus 10 som ska se dagens ljus i februari på CES 2022 i Las Vegas.

OnePlus Nord 2 CE förväntas kosta mellan 300 och 400 euro.


Lämna en kommentar