Hur ser man WhatsApp-status utan att bli sedd

#


Hur ser man WhatsApp-status utan att bli sedd? Så här kan du snoka igenom dina statusar utan att bryta dig in och bli upptäckt. Lär dig stegen för iPhone och Android

Sedan 2017 kan du lägga upp tillfälligt innehåll på WhatsApp. Precis som Instagram och Facebook Stories är WhatsApp Status endast användbar i 24 timmar, därefter försvinner den. Ett annat gemensamt element med Instagram är att användaren i meddelandeappen också kan se alla kontakter som har tittat på hans status.

Och här kommer det bästa: personen du är intresserad av lägger upp mycket tillfälligt innehåll och du vill titta på allt utan att bli upptäckt? Är din ärkefiende på väg att ta en titt på dig via statusar och du vill inte ge dem nöjet att hitta dig bland de kontakter som de har sett? Meddelandeappen har tänkt på dig och alla andra som vill se en WhatsApp-status utan att bli sedda. Det är väldigt enkelt att gå obemärkt förbi och kan göras på både iPhone och Android-smartphones. Det krävs bara några få tryck för att titta på WhatsApp-statusar utan att bli sedd.

Se WhatsApp-statusar utan att bli sedd på Android

Har du en Android-smartphone och vill se WhatsApp-statusar utan att logga in? Logga sedan in i appen, gå till Inställningar, sedan Konto och sedan Sekretess. Stäng av läsbekräftelse genom att kryssa i rutan. På så sätt kan du titta på alla WhatsApp-stater utan att bli sedd. Du kommer dock inte längre att ha en lista över de personer som tittar på din webbplats. Samtidigt förhindrar det här alternativet att personer i din adressbok ser de blå markeringarna när du läser deras meddelanden, och vice versa.


Så ser du WhatsApp-statusar utan att bli sedd på iPhone och iOS

Som på Android kan du se WhatsApp-statusar på din Apple-enhet utan att logga in och bli sedd. Precis som på Android är ändringen omedelbar på iOS. För att aktivera det osynliga läget loggar du in på WhatsApp och trycker på knappen Inställningar i det nedre högra hörnet av appskärmen. Gå sedan till Konton och sedan Integritet. Stäng av läsbekräftelsen här och du är klar.

När du väl har sett den status du är intresserad av kan du naturligtvis omedelbart slå på läsbekräftelsen igen så att du kan se de blå kryssen och listan över personer som har tittat på din status igen. Vill du förresten ta en titt på listan över de personer som har sett din senaste uppdatering? Det är mycket enkelt: klicka på innehållet och sedan på ögonsymbolen längst ner. Där hittar du alla personer som har sett din WhatsApp-status. Kanske finns personen du är intresserad av eller din ärkefiende där också.


Lämna en kommentar