Instagram, funktion för samtal och videosamtal kommer snart


Ikoner har upptäckts i appen som tydligt hänvisar till videosamtal. Funktionen kan komma mycket snart

Även Instagram kommer att ha funktionen för att ringa samtal och videosamtal. Efter att rykten dykt upp under de senaste månaderna kommer bekräftelsen från journalisterna på Techcrunch (amerikansk portal som ägnar sig åt teknik) som har upptäckt i programkoden för ikonerna som tydligt hänvisar till samtal och videosamtal.

Det är inte säkert i vilken sektion som den nya funktionen kommer att införas, men det är mycket troligt att du kan använda den i Direct, meddelandetjänsten på Instagram. Samtalen och videosamtalen skulle läggas till de många funktioner som Instagram-utvecklarna har lagt till under den senaste tiden och gjort den sociala applikationen mer komplett. Till exempel Stories, som har funnits på Instagram i drygt ett år och som har gjort det möjligt för plattformen att nå 800 miljoner månadsanvändare.

Hur förändras Instagram med samtal och videosamtal

Är det här verkligen en oumbärlig funktion för Instagram-användare? Svaret är svårt att ge. Samtal och videosamtal är också tillgängliga i appar för snabbmeddelanden som WhatsApp, som också ingår i Facebook-gruppen. Det skulle dessutom vara intressant att se hur den nya funktionen kommer att fungera. Om de införs i Direct kommer det att vara möjligt att ringa videoklipp till alla användare som du följer på Instagram. Detta skulle vara ett stort problem för integriteten och för människors sinnesfrid.

Techcrunch-killarna har också frågat Instagram direkt om det är sant att funktionen är på gång inom kort. Men det sociala nätverket kommenterade inte detta. Men alla pusselbitar leder till samma slutsats: samtal och videosamtal kommer till Instagram. På både Android och iOS.


Lämna en kommentar