IPhone 12 Pro, första live-video: superskärm bekräftad


De flesta av den nya iPhone 12 Pro Max-funktionerna avslöjas: Pro Motion-skärm och toppfotografering

En kort video på bara några få sekunder som visades av insidern Jon Prosser på YouTube undanröjer ett av de största tvivlen om den kommande iPhone 12 Pro: Apple-smartphonen kommer att ha en ProMotion-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den kommer åtminstone att finnas på Max-versionen med en 6,7-tumsskärm. Det är vad videon där en Apple-smartphone, som verkar vara den nya iPhone 12 Pro Max, visas med en aktiv funktion: "Enable High Refresh Rate" (aktivera hög uppdateringsfrekvens) antyder. Det är en tydlig hänvisning till möjligheten att driva enhetens prestanda till max när du behöver det, kanske när du spelar. All denna information kommer från en källa som testar de första iPhone 12 Pro-modellerna. Dessa är ännu inte officiella versioner och kan komma att ändras innan den officiella lanseringen, men de innehåller 95 % av de komponenter som vi sedan kommer att se officiellt på enheten. Förutom skärmen har Jon Prosser också avslöjat annan viktig information om designen och kameraavdelningen: här är vad vi vet.

iPhone 12 Pro Max, toppskärm och revolutionerande kamera

I videon på YouTube avslöjar Jon Prosser all information om iPhone 12 Pro Max som han har samlat in under de senaste veckorna. Förutom att bekräfta närvaron av Pro Motion-skärmen, som gör det möjligt för användare att aktivera "120 Hz"-funktionen vid behov för ännu mer smidighet, är LiDAR-sensorn i kamerafacket också officiell.

Det här är också en funktion som tagits från den senaste generationens iPad Pro och som Apple har bestämt sig för att ta med sig till de nya iPhones. LiDAR-sensorn gör det möjligt att fånga mer djupinformation och använda appar för förstärkt verklighet på ett mer lönsamt sätt. LiDAR-sensorn ökar dock även storleken på det bakre kamerafacket med 10 procent.

LiDAR-sensorn är inte den enda nya funktionen på fotoavdelningen. Apple har förnyat hela facket och förbättrat kvaliteten på fotosensorerna. iPhone 12 Pro Max kommer att kunna spela in 4K-video med 120 bilder per sekund och till och med 240 bilder per sekund i slow-motion-video. Den kommer också att ha förbättrat nattläge och inzoomade foton.


iPhone 12 Pro, hur designen kommer att se ut

De som hoppas på en förändrad design blir besvikna. iPhone 12-serien kommer att vara mycket lik sina föregångare, med samma storlek på notch och som tar upp större delen av den övre ramen. Apple har ännu inte lyckats minska FaceID-sensorernas storlek, och en ändring av designen kanske skjuts upp till nästa år.


Lämna en kommentar