Netflix presenterar Blood Origin, en prequel till The Witcher

#


Miniserien i sex avsnitt kommer att berätta om den första witcherens födelse och fokusera på gemenskapen av alver och monstruösa varelser. Här är detaljerna

The Witcher-fans är säkert bland de gladaste i dagarna: efter bekräftelsen av en andra säsong meddelar Netflix också att en prequel med titeln Blood Origin kommer att produceras. Även om vi inte kommer att få se Geralt of Rivia igen kommer vi att kunna njuta av fantasy-miljöerna och bättre förstå händelserna i den huvudsakliga sagan.

Faktiskt är Netflix tv-serie bara en del av den komplexa berättelse som den polske författaren Andrzej Sapkowski har skrivit. CD Projekt RED:s videospel, som följer Geralts historia men inte är baserade på böckerna, var också baserade på romanerna, och den enormt framgångsrika serien var den sista som kom. The Witcher - Blood Origin: Möjlig plan

TV-serien kommer att berätta historien om den värld som vi har lärt känna tack vare Geralt of Rivia (spelad i TV-serien av Henry Cavill), men kommer att fokusera på 1 200 år före hans födelse. Den kommer att fokusera på alfgruppen och hur deras värld såg ut innan människorna kom och framför allt innan sfärernas sammanfogning, en slags magisk katastrof som fångade många fantastiska varelser.

Vid den här tiden i historien dök människorna också upp och invaderade alvernas värld. Häxorna är människor som har blivit genetiskt modifierade för att bekämpa och döda onda monster. TV-serien kommer att använda detta som en möjlighet att berätta historien om dessa krigares födelse och framför allt om den första häxaren.

The Witcher - Blood Origin: produktion

Detaljerna berättades av Declan de Barra, en av skaparna av det nya innehållet som kommer till Netflix, som redan har arbetat med den huvudsakliga TV-serien. Lauren Schmidt Hissrich, showrunner för den första och andra säsongen (kommer snart) av The Witcher, kommer att ansvara för den verkställande produktionen.

Författaren till de berömda romanerna kommer också att spela en central roll, eftersom han kommer att vara kreativ konsult och kommer att arbeta för att produktionen ska kunna följa i fotspåren av den första Witcher och fusionen mellan monstrens, alvernas och människornas värld. Än en gång har Netflix använt sig av de bästa yrkesmännen för att skapa en prequel. Sapkowski själv var mycket nöjd med projektet: "Det är spännande att se hur den här världen, som den ursprungligen utformades, expanderar. Jag hoppas att den också kommer att få fler fans att komma in i mina böckers universum."

Det finns inga detaljer om rollbesättning eller premiärdatum ännu, men vi vet att den andra delen av The Witcher kommer att börja spelas in igen i augusti i Storbritannien.

Den som älskar fantasy men inte har sett den första säsongen än kan se The Witcher på Netflix nu. Om ungefär ett år kommer den andra säsongen att släppas, som kommer att avslöja ännu mer om Geralt och Witcher-gemenskapen.


Lämna en kommentar