Nya smartklockor från Huawei: funktioner och priser i Italien


Huawei har gjort två nya smartklockor officiella och båda kommer till Italien: de är mycket kompletta och har det nya operativsystemet HarmonyOS 2.1

Huawei har gjort två nya smartklockor officiella, Watch GT3 och Watch Fit mini. Förutom de tekniska funktionerna och aktivitetsmätningsmöjligheterna har båda en batteritid på upp till 14 dagar av kontinuerlig, lågintensiv användning, vilket gör att du kan möta dagen med större sinnesro.

Designen på Huawei Watch GT3 är inspirerad av integrationen av naturlig skönhet och banbrytande teknik. Den minimalistiska ramen och den stora skärmen ger Huawei Watch GT3 ett utseende som företaget beskriver som futuristiskt. Utan bandet väger 46mm-versionen bara 42,6 g med en total tjocklek på 11 mm medan 42mm-versionen väger 35 g med en total tjocklek på 10,2 mm. Huawei Watch Fit mini har ett fyrkantigt helsguldskal i kombination med det klassiska armbandet i tre färger, Frosty White och Mocha Brown i läder och Taro Purple i fluoroelastomer. Det finns ett stort urval av urtavlor för båda, och Watch GT3 har också en Always on display.

Huawei Watch GT3

Watch GT3 har en helt ny TruSeenTM 5.0+-teknik för pulsmätning, som Huawei säger är mycket bättre än tidigare genom att integrera åtta fotodioder i en cirkulär layout. Dual-Band GPS ger mer exakt geografisk position under träning: över 100 lägen, inklusive 18 professionella lägen, 12 träningspass utomhus som löpning, vandring, bergsklättring, vandring, cykling, simning etc. och 6 inomhus.

Huawei Watch GT3 erbjuder också kontinuerlig övervakning av hjärtfrekvens, SpO2, sömn, stress och menstruationscykel för en omfattande hälsostyrning. Huawei Watch GT 3 är som en assistent för hälsa och fitness och stöder personliga funktioner som AI Running Coach och Healthy Living Clover som hjälper användarna att hålla sig friska och aktiva. Dessutom är Huaweis nya smartklocka en av de första smartklockorna som levereras med det nya operativsystemet HarmonyOS 2.1.

Batteritiden är enastående: 46 mm-versionen ger upp till 14 dagars batteritid på en enda laddning under typiska användningsförhållanden, medan 42 mm-versionen får upp till 7 dagars batteritid i samma användningsscenario.


Huawei Watch Fit mini

Huawei Watch Fit mini har en 1,47-tums AMOLED-skärm och sätter välbefinnande i centrum för upplevelsen. Den har 96 omfattande träningslägen, varav många känns igen automatiskt. Förutom de 11 professionella träningslägena, inklusive löpning inomhus och utomhus, cykling, hopprep, elliptisk, roddmaskin etc., finns det också 85 träningslägen, inklusive fitness, bollspel, dans, fritidsträning och extremsport.

I appen Huawei Health kan du ställa in olika mål för hjärtfrekvensen, till exempel fettförlust och förbättring av uthålligheten, baserat på dina träningsmål. Dessutom skickar smartklockan automatiskt ett meddelande när pulsen överskrider en förinställd "skyddsnivå" när den överskrider en förinställd nivå. Den har också stöd för påminnelser om menstruationscykeln, vilket ger användarna daglig hjälp.

Vid typisk användning har den en batteritid på 14 dagar, 10 dagar vid intensiv användning, men om det skulle behövas, tack vare snabbladdning, får du på fem minuter tillräckligt med kraft för två dagars typisk användning.


Tillgänglighet och pris

Huawei Watch GT3 kan förbeställas nu endast på Huawei Store. Priserna varierar beroende på version: 46 mm-versionen börjar på 249 euro för Active och går upp till 299 euro för Elite, medan 42 mm-versionen börjar på 229 euro för Active och går upp till 279 euro för Elite; de som förbeställer på Huawei Store, tillsammans med FreeBuds 4i hörlurar och remmen som gåva, får också 30 euro rabatt på köpet av den nya Huawei nova 9. Huawei Watch Fit mini kan förbeställas nu i Huawei Store till ett pris av 99 euro. Få Huawei Body Fat Scale 3 Smart Scale gratis.

Lämna en kommentar