Rangordning av de bästa spelen för PlayStation Now

#


Med PlayStation Now finns det många videospel tillgängliga för streamingtjänster, av alla genrer och typer: skyttar, äventyr och till och med bilracing.

Playstation 4 (förkortat PS4) är en av de mest populära konsolerna för videospel, skapad av Sony Computer Entertainment; den har olika multimediefunktioner utöver videospelsunderhållning och kan anslutas till alla enheter via PlayStation-appen. Under 2019 lanserar Sony även PlayStation Now-tjänsten i Italien, en prenumeration som gör det möjligt att spela PlayStation-märkta videospel direkt via streaming. Med Libero Tecnologia kan du upptäcka alla de bästa spelen som ingår i tjänsten!

Vad är PlayStation Now

PlayStation Now eller PSNow är en prenumerationstjänst från det berömda videospelsföretaget Sony, som gör det möjligt för användarna att få tillgång till en stor katalog av titlar genom streaming, dvs. utan att installera spelet. En av de största fördelarna med att spela spel direkt online är utan tvekan möjligheten att köra resurskrävande spel även på äldre enheter. Listan över tillgängliga spel är otroligt omfattande och innehåller spel för PlayStation 2, PlayStation 3 och PlayStation 4.

Tjänsten är tillgänglig från både PS4-konsoler och datorer - allt du behöver är en bra internetuppkoppling. På PlayStation 4 kan vissa titlar dock också laddas ner lokalt, så att du inte behöver någon internetanslutning för att spela, vilket gör tjänsten tillgänglig även för dem som inte har bredbandsanslutning. Prenumerationskostnaderna varierar från 9,99 euro per månad till 59,99 euro för ett helt år. Sony erbjuder också alla användare en gratis provperiod på sju dagar utan skyldighet att förnya den.

Det finns många spel som kan köpas på PlayStation Now och det finns något för alla. Dessutom uppdateras katalogen ständigt varje vecka eller månad med många nya PS2-, PS3- och PS4-spel till mycket konkurrenskraftiga priser för alla användare. Med en så omfattande lista av spel är det inte lätt att rangordna de bästa produkterna i paketet, men Libero Tecnologia har valt ut de bästa titlarna som finns på PS Now.


Bästa spel på PlayStation Now

Katalogen av spel som finns på PlayStation Now är omfattande och innehåller videospel av alla typer och genrer: äventyrsskjutare och bilracing. Här är de bästa av dem.

Bloodborne

Bloodborne är utan tvekan en av de mest efterlängtade titlarna sedan PS Now kom till Italien. Spelet, som vann priset för bästa PlayStation-spel vid Golden Joystick Awards 2015, har en hög svårighetsgrad och ett mycket fängslande äventyr som fortsätter i en värld som kan utforskas fullt ut. Införandet av skjutvapen, mörka atmosfärer och till synes oövervinnliga bossar, i kombination med möjligheten att spela PvP med andra spelare, gör detta till ett spel för riktiga proffsspelare.

God of War

God of War, den åttonde delen i Sony-sagan, är ett spel som inte behöver någon introduktion, ett måste för alla PlayStation-fans. Vinnaren av 2018 års pris för Årets spel, och i denna omstart av sagan tar Kratos och Atreus äventyr plats i den nordiska mytologins miljöer och ger en superintressant spelupplevelse.

The Last of Us

The Last of Us är en av de bästa titlarna för PlayStation 3, ett spel som markerade en verklig vändpunkt i action- och äventyrsgenren. Spelet utspelar sig i en postapokalyptisk värld där större delen av jordens befolkning har utplånats av en infektion som förvandlar människor till monstruösa varelser och följer historien om Joel och Ellie som kämpar för att överleva i en värld som är nära att kollapsa. Spelet kännetecknas av den frihet att fatta beslut och den hänsynslösa handlingen som gav titeln omedelbar kritisk och kommersiell framgång.

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption är ett äventyr i en öppen värld till PlayStation 3 som följer John Martsons äventyr, en före detta gangster som sprider skräck över hela landet. Spelets stora och varierade värld är en innerlig hyllning till amerikansk västerländsk film med ett av de mest kraftfulla slut som någonsin gjorts för ett videospel.

XCOM 2

XCOM 2, uppföljaren till XCOM: Energy Unknown-sagan, fortsätter traditionen av turordningsbaserad strategi och gör det på ett utmärkt sätt. I det här nya kapitlet återvänder Advent-utomjordingarna för att hota jorden och är fast beslutna att förgöra mänskligheten.Spelaren får i uppgift att rädda planeten genom att rekrytera, träna och utrusta ett militärt elitteam i tur och ordning.

GTA 5

Grand Theft Auto-serien återvänder med stil med sin femte del - en spännande free-roaming-upplevelse som är en evergreen för alla spelare. Berättelsen följer samma huvudpersoner som alltid, Trevor, Michael och Franklin, redo att skapa panik i staden bland kriminella gäng, polisjakter och så vidare och så vidare. Spelet är stort, fullt av aktiviteter och med en enorm spelplan som inkluderar ett onlineläge.


Lämna en kommentar