The House of Paper: remake kommer

#


The House of Paper var en av Netflix största succéer, och nu kommer en remake till streamingplattformen: vad vi vet

Tag Netflix två mest framgångsrika serier, The House of Paper och Koreas Squid Game, och mixa och matcha dem: en koreansk remake av de berömda rånarna kommer snart till streamingplattformen. Professorn och hans gäng kommer den här gången att ha ett nytt äventyr med nya ansikten på den koreanska halvön

För tillfället finns det väldigt lite information om handlingen, men eftersom det är en nyinspelning kan fansen föreställa sig att den 12-episoder långa tv-serien kommer att följa den mycket framgångsrika spanska serien. Professorn, som spelas av Yoo Ji-tae, mest känd för sin roll som skurk i filmen Old Boy, kommer att genomföra en ny stöld med massor av byte, följt av Berlin, som spelas av Squid Game-skådespelaren Park Hae-soo, och de andra karaktärerna i gänget. De spanska skådespelarnas äventyr slutar dock inte med den femte och sista säsongen, eftersom en spin-off om en av deras mest älskade karaktärer redan har tillkännagivits: skådespelaren Pedro Alonso kommer återigen att ta på sig rollen som Andrés de Fonollosa, det vill säga Berlin.

The Korean House of Paper: handlingen

Efter att Netflix meddelade att den koreanska remaken av The House of Paper skulle komma, finns det fortfarande inga nyheter om handlingen. Vad som är säkert är att det kommer att bli en tv-serie i 12 avsnitt som utspelar sig på den koreanska halvön, där vi kommer att få se en asiatisk version av professorn i aktion när han och Berlin, Tokyo, Moskva, Denver, Nairobi, Rio, Helsingfors och Oslo återigen tar på sig masker för att genomföra en legendarisk kupp.

Koreanska Paper House: skådespelarna

Den koreanska nyinspelningen regisserades av Kim Hong-sun, medan tv-serien produceras av BH Entertainment och Contents Zium. Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae och Choe Sung-jun skrev manus till den koreanska versionen av The House of Paper.

Det har också redan meddelats att rollbesättningen är känd, med Park Hae-soo som Berlin, Yoo Ji-tae som professorn, Jeon Jong-seo som Tokyo, Lee Won-jong (Moskva), Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Lee Hyun-woo (Rio), Kim Ji-hun (Helsingfors), Lee Kyu-ho (Oslo), Kim Yunjinnei (Seon Woojin), Kim Sung-o (Cha Moohyuk), Park Myung-hoon (Cho Youngmin) och Lee Joobeen (Youn Misun).


Korean Paper House: när den kommer

Den koreanska nyinspelningen av The Paper House kommer du inte att behöva vänta länge på. Streamningsplattformen Netflix har meddelat att den nya tv-serien kommer att komma 2022.  


Lämna en kommentar