LG, TV som rullar upp kommer att säljas 2019

#


Den koreanska tillverkaren förväntas snart marknadsföra TV:n som rullar upp som presenterades förra året. Den borde inte vara den enda nyheten i Las Vegas

Under CES 2018, som hölls under första halvan av januari 2018, var den en av stjärnorna i LG:s paviljong. Kanske den absoluta stjärnan. Men den produkt som mest lockade de nyfikna och insatta i branschen. Och enligt de vanliga välinformerade ska man på CES 2019 upprepa erfarenheten och presentera sig i en ny skepnad för tillfället.

Inte bara: 2019 ska också vara året då LG:s rullbara tv äntligen kommer att börja säljas. Enligt rykten från Asien och USA har den koreanska tillverkaren avslutat testfasen och är redo att börja säljas. Just nu finns det ingen annan information: det är troligt att LG under Consumer Electronic Show i januari 2019 kommer att ge andra detaljer, såsom priset på TV:n som rullar upp, lanseringsdatum och de länder där den kommer att finnas tillgänglig.

Hur är TV:n som rullar upp av LG

Hans första framträdande skedde, som sagt, under CES 2018, och lämnade mer än några få nyfikna människor mållösa. Roll-up TV:n består av en 65-tums OLED-panel och en parallelepipedformad bas som är utformad för att "hysa" skärmen när användaren vill stänga den. Det utdragbara systemet styrs av några knappar på basen som gör att du kan ställa in skärmens storlek beroende på vilket innehåll du vill se. Om du till exempel tittar på ett vanligt tv-program kan du ställa in den på 16:9. Om du däremot tittar på en film kan du ställa in den på 21:9 cinematic, så att du kan njuta fullt ut av "film"-upplevelsen utan svarta band på sidorna.


Vad LG kommer att presentera på CES 2019

Under det amerikanska evenemanget väntas LG även presentera andra anmärkningsvärda produkter. Enligt Evan Blass, en välkänd läckare inom mobiltelefonvärlden, bör CES 2019 vara den scen som valts för att presentera en vikbar smartphone, som i form och koncept liknar Samsungs Galaxy F. Och det är inte allt: det koreanska företagets första 5G-smartphone väntas också komma dessa dagar.


Lämna en kommentar