The Undoing: den nya serien med Nicole Kidman och Hugh Grant i huvudrollerna


Serien är en blandning av familjedrama och thriller. Den är redan en succé i USA och kommer nu till vårt land via Sky on demand och streaming på NOW TV. Här är detaljerna.

The Guardian ansåg att den var "absolut vinnande" medan Entertainment Weekly, tillsammans med andra amerikanska tidskrifter, berömde den. Vi talar om den nya serien som också kommer till Italien, med två världsberömda skådespelare i huvudrollerna: Nicole Kidman och Hugh Grant.

Serien har titeln The Undoing - The Unspoken Truths och är skriven och skapad av David E. Kelley, medan regin anförtrotts Oscarsvinnaren för filmen In a Better World Susanne Bier. Den har redan blivit en stor framgång i USA och är en av de mest sedda miniserierna under de senaste månaderna 2020. Tittarsiffrorna har överträffat till och med Järntronen, vilket är anledningen till att det finns en så stor förväntan i vårt land. Serien är en perfekt blandning mellan familjedrama och psykologisk thriller, där huvudpersonernas till synes perfekta liv rubbas av ett mord. Berättelsen är baserad på den bästsäljande romanen "You Should Have Known" skriven av Jean Hanff Korelitz.

The Undoing: handlingen

The Undoing berättar historien om terapeuten Grace Fraser (Nicole Kidman) och hennes man Jonathan Fraser (Hugh Grant), en känd onkolog. De bor i den exklusiva stadsdelen Upper East Side på Manhattan där de lever ett perfekt liv, tillsammans med sin tolvåriga son som går i den mest prestigefyllda skolan i området.

Graces liv är vad alla drömmer om och hon är en framstående terapeut, men allt förändras plötsligt när hennes familj blir inblandad i ett mord som krossar alla deras övertygelser. Brottet kommer att avslöja alla sanningar som har varit outtalade i åratal och göra det möjligt för Grace att få reda på sin makes sanna identitet.

TV-serien är baserad på romanen "You Should Have Known" skriven av Jean Hanff Korelitz, som kommer att publiceras i Italien den 19 januari av PIEMME. The Undoing är skapad av David E. Kelley (Ally McBeal och Big Little Lies).

I rollistan ingår Nicole Kidman och Hugh Grant samt Donald Sutherland, E´dgar Rami´rez och den italienska skådespelerskan Matilda De Angelis, en av stjärnorna i succéserien Baby. Den italienska skådespelerskan spelar konstnären Elena Alves, som blir Graces vän i filmen och som kommer att vara central för att lösa det mysterium som präglar handlingen.


Var kan du se The Undoing i streaming

Tv-serien kommer att sändas på Sky från 06:00 fredagen den 8 januari 2021. Varje fredag sänds ett nytt avsnitt, som finns tillgängligt på begäran. Men avsnitten kommer att kunna streamas på NOW TV-plattformen från och med samma dag.

Den kommer också att kunna ses på Sky Atlantic från 21.15 och kommer att pågå i tre veckor. Den 9 och 10 januari kommer Sky Atlantic +1 (som nås via kanal 111) dessutom att vara värd för ett maraton som helt och hållet ägnas åt tv-serien.


Lämna en kommentar