Visa fler filer i listan med senaste filer i Word 2016

Microsoft Word 2016 i Microsoft 365-sviten ger dig snabb åtkomst till filer du nyligen har arbetat med. Visste du att du kan ändra antalet dokument som visas där? Så här anpassar du den här listan för att göra din ordbehandling snabbt och effektivt.

Din lista över senaste dokument finns under Arkiv-menyn i Word-toppmenyn. Klicka på Öppna i det vänstra fältet som visas. Välj Senaste och till höger ser du en lista över dina senaste dokument. Klicka bara på det dokument du vill öppna. Om du inte har arbetat med några dokument ännu kommer det här området att vara tomt.


Ändra nyligen visade dokumentinställningar

Som standard ställer Microsoft Word i Microsoft 365-paket in antalet senaste dokument till 25. Du kan ändra detta nummer genom att följa dessa enkla steg:

  1. Klicka på Fil i toppmenyn.

  2. Välja Tillbehör i det vänstra fältet för att öppna Word-alternativfönstret.

  3. Välja Advanced Open water i vänster bar.

  4. Bläddra ner till Visa underavsnitt.

  5. Bredvid "Visa detta antal senaste dokument" ställer du in önskat antal senaste dokument som ska visas.

Använda snabbåtkomstlistan

Du kommer att märka under detta en kryssruta som är märkt "Snabbåtkomst till detta antal senaste dokument." Som standard är den här rutan avmarkerad och är inställd på fyra dokument.

Om du markerar det här alternativet visas en snabbåtkomstlista över dina senaste dokument i det vänstra fältet direkt under Arkiv-menyn, vilket ger ännu snabbare åtkomst till tidigare dokument.


Nya Word 2016-funktioner

Om du är ny på Microsoft Word 2016, ta en snabb fem minuters genomgång av vad som är nytt.


Lämna en kommentar