Vodafone TV blir rikare och rikare: Starzplay är nu tillgängligt

#


En annan fantastisk streamingplattform har anlänt till Vodafone TV Box: det är Startzplay och den erbjuder en rik katalog, med godsaker för finsmakare.

Vodafone meddelar stora nyheter för sina kunder: på Vodafone TV finns nu allt exklusivt innehåll i streamingtjänsten Starzplay tillgängligt. Starzplay är en internationell plattform med beställningsfilmer och tv-serier från Starz-nätverket. Det nya Starz-innehållet kommer att vara tillgängligt direkt från Vodafone TV Box, till en extra kostnad av 4,99 euro per månad. Det är en rik katalog av on-demand-innehåll, varav en del är exklusivt, med ett antal exklusiva godbitar som snart kommer att läggas till.

Exklusivt innehåll som redan finns tillgängligt inkluderar Starz Original-serien "Seduced: Inside the NXIVM Cult", som undersöker den mörka världen av en ökänd kriminell grupp, och det andra kapitlet i Power Universe "Power Book II: Ghost". Bland det kommande innehållet finns den kommande tv-serien "The Stand", baserad på Stephen Kings postapokalyptiska bästsäljare "The Shadow of the Scorpion", och Emmy-nominerade serier som det romantiska dramat "Normal People", "The Great" och "The Act" (med Oscarsvinnaren Patricia Arquette i huvudrollen). Tusentals filmer finns också tillgängliga.

Startzplay på Vodafone TV

Det nya StartzPlay-paketet kan, precis som alla andra, aktiveras av alla kunder i butik eller på Vodafone TV:s webbplats. När den väl är aktiverad läggs den till de program som redan är prenumererade och användaren kan hitta dem via det unika gränssnittet i Vodafone TV Box. På några sekunder kommer innehållet att vara tillgängligt och användaren kommer att kunna börja streama det, precis som de redan gör med Amazon Prime Video, Netflix, NOW TV, DAZN, Infinity och CHILI-innehåll, genom sina respektive appar och tack vare den snabba fiberoptiska anslutningen.


Vad är Startzplay

Startzplay är föga känt i Italien, men det har en viktig historia: det föddes i USA 2008 genom ett samarbete med Netflix, men 2012 blev det oberoende och återgick till Starz ensam ägare. Sedan 2015 har det också funnits tillgängligt utanför USA och har idag användare i Italien, Spanien, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Mexiko, Brasilien och 19 andra marknader.


Lämna en kommentar