Hemsida : Filtillägg : .123 Fil

.123 Fil

Filtyp 1Lotus 1-2-3 Spreadsheet

Utvecklare IBM
Kategori Kalkylarkfiler
Format Binary

Vad är 123 file?

Kalkylblad skapat av Lotus 1-2-3, en del av IBM Lotus SmartSuite; organiserar data i rader och kolumner; funktioner kan appliceras på data i olika celler, som automatiskt kan fylla i data i andra celler.

Mer information

Lotus 1-2-3 utvecklades först av Lotus Development Corporation, som köptes av IBM 1995. "1-2-3" avser programmets tre huvudfunktioner: 1) kalkylbladsfunktioner, 2 ) skapa diagram och grafer, och 3) grundläggande databasoperationer.

Program som öppnas 123 filer
Windows
Apache OpenOffice
IBM Collaboration Solutions
Corel Quattro Pro
Linux
Apache OpenOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice

Filtyp 2PCB123 Circuit Board Design

Utvecklare Sunstone Circuits
Kategori CAD-filer
Format N/A

.123 alternativnummer 2

Kretskort (PCB) layout skapad med PCB123, ett PCB-designprogram; innehåller en kretskortsdesign, som kan innehålla flera komponenter; stöder 2, 4 och 6 lager kretskort med lödmask och silkscreen alternativ.

Mer information

Slutförda PCB123-mönster kan skickas till Sunstone Circuits för tillverkning. Sammansättning citat finns inom programmet.

Program som öppnas 123 filer

Om 123 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil 123-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PCB123 Circuit Board Design, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.