Hemsida : Filtillägg : .alf Fil

.alf Fil

Filtyp 1ACT! Lookup File

Utvecklare The Sage Group
Kategori Database Files
Format Binary

Vad är ALF file?

Databasfilen som används av ACT !, ett kundrelationshanteringsprogram (CRM); innehåller uppslagsinformation som används för att navigera, säkerhetskopiera och återställa en ACT! databas; inkluderar referensinformation för CRM-data som är lagrad i en .ADF -fil.

Mer information

OBS: Sage ACT! blev Swiftpage Act! år 2013.

Program som öppnas ALF filer
Windows
Swiftpage Act!

Filtyp 2Alf Interactive Test

Utvecklare PcProfi
Kategori Data filer
Format Zip

.ALF alternativnummer 2

En ALF-fil innehåller ett interaktivt test skapat av PcProfi Alf, ett onlineundervisningsprogram som används för att skapa test för studenter. Det lagrar ett test som innehåller frågor, svar, bilder, ljud och inställningar. ALF-filer kan användas för olika skolämnen, till exempel matematik och läsning, för dagis till högskolans nivåer.

Mer information

ALF-fil öppnas i PcProfi Alf

Du kommer sannolikt bara att stöta på en ALF-fil om du är en lärare som använder Alf-programmet . Filerna kan skapas i Alf-programmet (endast för Windows) eller kan laddas ner från Alf-webbplatsen. Filformatet låter dig spara och dela lektioner med andra Alf-användare. Du kan skapa lektioner för specifika studenter eller du kan ladda upp dem till Alf-webbplatsen för att dela med andra användare för ett bredare användningsområde.

När du skapar ett interaktivt test i Alf kan du välja mellan en mängd olika Frågor, inklusive singelval, flera val, minnesspel, matchning, beställning, bildmärkning, flashcards, pussel, klyftfyllning, korsord och ordgissning. Du kan också beställa frågorna och ställa in tidsgränser. När du sparar det interaktiva testet skapar programmet en ALF-fil för att lagra testet, vilket kan stängas och öppnas för vidare redigering.

Eftersom ALF-filer komprimeras med Zip-komprimering kan de utökas med hjälp av en Zip-dekomprimeringsverktyg. Hoppa bara till .alf-filtillägget till .zip och använd ett Zip-dekomprimeringsprogram för att expandera innehållet och visa dem. Vissa zip-program inkluderar 7-Zip, Corel WinZip och Apple Archive Utility.

Program som öppnas ALF filer
Windows
PcProfi Alf

Om ALF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil alf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Alf Interactive Test, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.