Hemsida : Filtillägg : .gblorb Fil

.gblorb Fil

Filtyp Glulx Blorb Game File

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format Binary

.GBLORB alternativnummer

Spelfil som används av Interactive Fiction (IF) tolkar, som Spatterlight eller Zoom; innehåller en Glulx-historia i Blorb-format, vilket är ett format som används för att kombinera olika spelresursfiler till ett enda arkiv; olika resursfiler inkluderar musik, grafik och nivåinformation.

Mer information

GBLORB-filer liknar .BLORB files men används endast för Glulx-spel. En GBLORB-fil är en .ULX -fil som finns i ett Blorb-omslag, vilket ger det fler funktioner, till exempel att spara resursfiler. .ZBLORB filer, som liknar GBLORB-filer, används av Z-maskiner.

Program som öppnas GBLORB filer
Windows
Windows Frotz
Linux
Zoom
Android
Twisty for Android
Macintosh
Zoom
Spatterlight

Om GBLORB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil gblorb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Glulx Blorb Game File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag fick en Mac i födelsedagspresent och jag älskar videospel. Jag undersökte en hel del om vad som ingår i ett sådant och jag fick reda på ett konstigt filformat. Jag läste din artikel om .gblorb-filer och många av mina frågor löstes. Jag hade ingen erfarenhet av att koda musik eller grafik. Jag tittade på handledningar och läste om tillägget. Informationen du delade med dig av var till stor hjälp för mig! Vad skiljer dem från .blorb-filer? Hur får man tillgång till resursfilerna i .gblorb-formatet? Tack för att du delade med dig av informationen om utvecklaren, jag måste googla mer om dem för att förstå deras möjligheter. Vilka ljudfilformat är kompatibla med en .gblorb-fil? Förhoppningsvis kommer jag att komma tillbaka och lära mig mer om andra saker, en bra artikel!